Po Golfa

Poslodavac iz Velike Kladuše nagradio dugogodišnje radnike automobilima

Jasmin Dolić i Safet Kendić, koji su s firmom BK Kendić Gradnja povezani već dugi niz godina, dobili su po jedan automobil kao priznanje za svoj rad.
Gospodarstvo / Posao | 23. 08. 2024. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Braco Kendić, direktor firme BK Kendić Gradnja, pokazao je izvanredan primjer odgovornog poslovanja i brige za svoje zaposlenike. Naime, u znak zahvalnosti za predan rad i dugogodišnji doprinos kompaniji, Kendić je odlučio nagraditi svoje vjerne radnike automobilima Golf 7.

Jasmin Dolić i Safet Kendić, koji su s firmom BK Kendić Gradnja povezani već dugi niz godina, dobili su po jedan automobil kao priznanje za svoj rad.

Jasmin Dolić nagrađen je Golfom iz 2017. godine, dok je Safet Kendić primio vozilo iz 2016. godine.

Ova gesta nije samo simboličan znak zahvalnosti već i konkretan pokazatelj posvećenosti Brace Kendića u stvaranju dobrih uvjeta za radnike.

Kendić naglašava da je važno pružiti zaposlenicima kvalitetne uvjete kako bi ostali u Bosni i Hercegovini, umjesto da traže mogućnosti u inostranstvu.

"Djela, a ne riječi i politika, trebaju biti vodič poslodavcima u brizi za zaposlene", ističe Kendić za ATV.

"Naša firma se ponosi što može da nagradi svoje radnike na ovaj način i nadamo se da će ovakvi gesti biti inspiracija i drugim poslodavcima."

Ovaj potez ne samo da ističe važnost priznanja i nagrađivanja rada, već i pokazuje kako poslodavci mogu igrati ključnu ulogu u zadržavanju talenata i stvaranju pozitivnog radnog okruženja.

Kopirati
Drag cursor here to close