Najmodernije tehnologije

Body Luxe studio - nova era tjelovježbe

Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima sa viškom kilograma, kao i sportašima.
Gospodarstvo / Promo | 29. 09. 2022. u 08:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Body Luxe studio među prvim je fitness studijima u Mostaru sa spravama najmodernije tehnologije: Body Space VacuTherm ležeći bicikl, Body Space VacuTherm traka za trčanje i aparat Body Roll. Inovativna su sredstva fitnesa koji savršeno kombiniraju vakum tehnologiju i infrared tehnologiju.

Ova moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima sa viškom kilograma, kao i sportašima. Pogodna su i osobama koji pate od bolova u kralježnici i leđima. Preporučuju se ženama, muškarcima, mladim ali i starijim osobama, zapravo svima koji vole udobnost i efikasnost u sklopu jednog treninga.
Infracrvene zrake stimuliraju proizvodnju kolagena, čime koža postaje čvršća. Oblikuju se trbuh, stražnjica i bedra.

Foto: Bljesak.info / Body Luxe studio- nova era tjelovježbe



Ukoliko ne volite grupne treninge i želite sami rasporediti svoje vrijeme za kardio trening, možete to uraditi u Body Luxe profesionalnom okruženju, birajući za sebe odgovarajući aparat. Mogu se koristiti za kardio treninge, a također i za rehabilitaciju.
70% više gubljenje kalorija nego na klasičnom treningu !

Body Space VacuTherm traka za trčanje u prosjeku se potroši od 1000 do1300 kalorija za 30 min treninga +masaža 15 minuta. Specijalizirana je za: topljenje masti, izbacivanje viška vode iz organizma, ubrzavanje metabolizma, stjecanje dobre kondicije i za mršavljenje.
Traka se nalazi u kapsuli sa infracrvenim zrakama koje stvaraju dodatnu toplinu i vakum sistem koji pruža dodatni otpor.

Foto: Bljesak.info / Body Luxe studio- nova era tjelovježbe

Body Space VacuTherm ležeći bicikl

Foto: Bljesak.info / Body Luxe studio- nova era tjelovježbe

u prosjeku se gubi do 800 kalorija za 30 min treninga +15 minuta masaže. Ovaj moderni fitness ležeći bicikl se posebno preporučuje osobama sa problemima u kralježnici i leđima. Pogodan je ljudima sa viškom kilograma kojima tradicionalni uspravni bicikl predstavlja veliko opterećenje.

Madero Roller sa infracrvenim zrakama je masažer po uzoru na maderoterapiju.
Eliminira celulit, izbacuje višak tekućine i toksine iz organizma, opušta mišiće nakon vježbanja, te oblikuje tijelo. Korištenjem Rollera samog ili kao dio programa treninga, postižu se vidljivi rezultati, a također se može koristiti i za kompletnu masažu tijela.

Foto: Bljesak.info / Body Luxe studio- nova era tjelovježbe

Dođite i trenirajte kod nas svakim radnim danom od 8-21 sat.
Prvi trening je besplatan!

Body Luxe, Dolina sunca Mostar. Kontakt telefon 063 616 648.

Posjetite nas i na Instagram profilu

Kopirati
Drag cursor here to close