Kartično poslovanje

INA kartica vaš partner na putu

Kartica za gorivo s najvećom maloprodajnom mrežom
Gospodarstvo / Promo | 01. 06. 2024. u 17:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holdina d.o.o. Sarajevo vodeća naftna kompanija u Bosni i Hercegovini s velikim zadovoljstvom objavljuje novitet u svom kartičnom poslovanju. Od 1. 4. 2024. godine korisnicima INA kartice za gorivo je omogućeno plaćanje goriva, usluga i artikala široke potrošnje na svim Energopetrol maloprodajnim mjestima, čime je mreža prihvata INA kartice proširena na preko 100 benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini.

Proširenje mreže prihvata INA kartice za gorivo osigurava veću dostupnost proizvoda i usluga te dodatnu praktičnost prilikom putovanja u Bosni i Hercegovini ali i u zemljama regiona - Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj i Češkoj.

INA kartica je kartica za gorivo namijenjena pravnim licima, a svojim korisnicima donosi i brojne dodatne mogućnosti poput plaćanja cestarina i mostarina u Hrvatskoj, izdavanja mjesečnog računa sa specifikacijom svih nastalih troškova, transakcijsko/bezgotovinsko plaćanje, te upravljanje izdatim karticama, dnevnim i mjesečnim korištenjem, bez obzira za koju vrstu INA kartice se odluče.

Na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima INA karticom je moguća i kupovina visokokvalitetnih Class Plus Expert goriva obogaćenih snažnim aditivima koji čiste motor od naslaga, poboljšavaju sagorijevanje goriva, smanjuju trenje i povećavaju trajnost motora, zadovoljavajući stroge ekološke standarde, nudeći manje emisija i više ekološke odgovornosti.

Holdina d.o.o Sarajevo ostaje predana kontinuiranoj brizi o potrebama svojih kupaca, razvoju inovativnih rješenja i pružanju kvalitetnih i izvrsnih proizvoda i usluga za bezbrižno putovanje.

Više o načinu izdavanja INA kartice i pogodnostima koje donosi saznajte na www.ina.ba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close