INTERA Training Hub

Intenzivna obuka za rad i projektiranje na fiber optičkim mrežama u INTERA TP-u

Ukoliko želite praktično naučiti kako spajati optičke kablove, postavljati konektore, testirati i rješavati praktične probleme na fiber optičkim mrežama, ova obuka je baš za Vas!
Gospodarstvo / Promo | 20. 04. 2021. u 15:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obavljati bilo koji posao danas će čini nemogućim bez kvalitetnih komunikacijskih kanala čija funkcionalnost nerijetko leži u različitim metodama prijenosa signala. Već desetljećima fiber optičke mreže jedno su od najpopularnijih rješenja, a ova znanja su iznimno tražena na tržištu rada. Prateći trendove INTERA Tehnološki Park pripremio je novosti u svom INTERA Training Hub-u te već u narednom periodu sve zainteresirane očekuje obuka Rad i projektiranje na fiber optičkim mrežama.

Kakva znanja ćete steći?

Tijekom 20 sati trajanja obuke, polaznici će kroz teorijska i praktična predavanja steći znanja potrebna za razumijevanje ovog područja te vještine za kvalitetan dizajn, instaliranje i održavanje fiber optičkih mreža. Iznimno praktična obuka polaznicima će omogućiti znanje primjenjivo već prilikom sljedećeg profesionalnog angažmana u području telekomunikacija i na optičkim LAN/WAN mrežama, G-PON mrežama, FTTB i FTTH mrežama.

Kome je obuka namijenjena?

Ukoliko želite praktično naučiti kako spajati optičke kablove, postavljati konektore, testirati i rješavati praktične probleme na fiber optičkim mrežama, ova obuka je baš za Vas! Stečenim znanjima doprinijet ćete povećanju efikasnosti, pouzdanosti i smanjenju troškova zastoja u mrežnom prometu. Obuka je namijenjena onima koji svoju karijeru žele započeti ili nastaviti razvijati u području fiber optičkih mreža, neovisno o njihovom trenutnom zanimanju i predznanju.

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite ući u svijet rada i projektiranja na fiber optičkim mrežama, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na prijave@intera.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close