Važni suputnik

Ekskluzivna iskustva čekaju na vas, a potrebna vam je samo Mastercard Premium kartica

Mastercard je uvijek točno tamo gdje su potrebe suvremenog korisnika i to uz beskompromisnu sigurnost transakcija kako u online okruženju, tako i na fizičkim mjestima prodaje.
Gospodarstvo / Promo | 20. 07. 2022. u 08:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konačno odlazite na destinaciju iz snova? Dok pakujete kofer i zamišljate opuštenu verziju sebe pod palmom ili u urbanoj džungli – tko već kako voli – ne zaboravite na važnog suputnika, svoju Mastercard Premium karticu, jer je upravo ona ključ za prestižna iskustva koja će učiniti predstojeće putovanje najboljim do sada.

Upravo je vaša Mastercard Premium kartica dovoljna da pristupite Mastercard Travel Rewards programu koji objedinjuje stotine luksuznih trgovačkih lokacija u 18 zemalja svijeta, a u okviru kojeg će svaka vaša kupovina biti nagrađena automatskim povratom novca.

Odsjedanje u Ritz-u ili kupovina garderobe za novu sezonu u Saks Fifth Avenue ili Bloomingdale’s robnim kućama samo su dio atraktivnih ponuda. Želite li da provedete sedam dana u luksuznom ljetovalištu na plaži na Tajlandu ili da ispijate prefinjena vina na ikoničnim lokacijama u Parizu – Mastercard Travel Rewards ima ponudu za vas koja će 2022. godinu učiniti nezaboravnom. Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tijekom cijele godine putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs preko koje se korisnici kartica mogu informirati o novim destinacijama i ponudama.

Od trenutka planiranja putovanja, preko vremena provedenog na aerodromu do odmaranja na izabranoj lokaciji, Premium program ima i dodatnu ponudu, a neke od pogodnosti koje vam stoje na raspolaganju su:

- Brzi prolaz aerodromskih kontrola koji vam omogućava da izbjegnete čekanje u ponekad beskrajnim redovima na punktovima za aerodromske kontrole. Odaberite aerodrom s koga putujete u aplikaciji ili na web stranici, rezervirate svoj termin i ostavite čekanje na pasošku, carinsku ili sigurnosnu kontrolu iza sebe.

- Odmoriti možete u Biznis klubovima na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču jer Masrecard Premium korisnici imaju besplatan pristup istim, što možete iskoristiti kao odličan način da se opustite pred let.

- Dok se opuštate, rasteretite i svoj prtljag suvišnih kilograma papira i magazina. PressReader, globalni digitalni kiosk, će vam u jednoj aplikaciji dati pristup hiljadama međunarodnih i domaćih izdanja na sve teme, na preko 60 jezika i iz 127 zemalja svijeta. Tako ćete među prvima saznati vijesti iz svjetskog džet seta ili informacije financijskih savjetnika koje su investicije trenutno aktualne.

- Kad smo kod aktualnih vijesti, neka vam telefon bude pri ruci, a usluga Digital Bodyguard omogućena, jer ćete tako u svakom trenutku imati ažurnu informaciju o potencijalnim rizicima koji se događaju u vašoj blizini, naravno, uz odgovarajuće savjete u realnom vremenu o tome kako da ih izbjegnete.

Mastercard je uvijek točno tamo gdje su potrebe suvremenog korisnika i to uz beskompromisnu sigurnost transakcija kako u online okruženju, tako i na fizičkim mjestima prodaje.

Posjetite www.mastercard.ba za više informacija o ovim i drugim pogodnostima.

Kopirati
Drag cursor here to close