Superznalac

Međunarodna škola matematičko – logičkih vještina Superznalac upisuje novu generaciju polaznika

U današnjem digitalnom dobu, gdje djeca sve više vremena provode pred ekranima, nužno je pronaći aktivnosti koje će ih potaknuti da se odmaknu od tehnologije, ali im pružiti jednaku razinu zabave i stimulacije.
Gospodarstvo / Promo | 04. 09. 2024. u 14:06 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Superznalac, program matematičko-logičkih vještina, dio je globalne mreže SuperClever koja djeluje na 45 lokacija u 17 zemalja širom svijeta i na četiri kontinenta. Ovaj program je brzo osvojio međunarodno tržište jer potiče djecu na samostalno logičko razmišljanje i rješavanje svakodnevnih problema.

Kao jedinstveni program na tržištu koji kombinira mentalnu aritmetiku s metodama brzog pamćenja, brzog računanja, slaganja Rubikove kocke, sudoku križaljkama i drugim matematičko-logičkim tehnikama, Superznalac je postao sinonim za uspješan edukacijski brand, o kojem roditelji govore s puno pohvala.

  / Foto:PR/ Škola matematičko – logičkih vještina Superznalac 

U korak s tehnologijom

Da tehnologija može biti korisna dokazuje i web aplikacija superclever.world, koja polaznicima ovog programa omogućuje vježbanje, ali i natjecanje s drugim polaznicima iz škola diljem svijeta. Naši učenici tijekom školske godine imaju priliku natjecati se s vršnjacima iz Albanije, Amerike, Austrije, BiH, Francuske, Hrvatske, Izraela, Kolumbije, Litve, Meksika, Njemačke, Saudijske Arabije, Slovačke, Srbije, Španjolske, Švicarske i UAE.

Osim natjecanja, djeca će kroz igru vježbati i razvijati svoje matematičko-logičke vještine, a na kraju godine će sudjelovanjem na Olimpijadi steći iskustvo međunarodnog natjecanja i upoznati kolege iz različitih krajeva svijeta. Samo sudjelovanje na takvom natjecanju ima nemjerljiv pozitivan učinak na razvoj svakog djeteta.

  / Foto:PR/ Škola matematičko – logičkih vještina Superznalac 

Program Superznalac dokazano poboljšava:

• logičko razmišljanje
• koncentraciju
• samopouzdanje
• vizualizaciju
• motivaciju
• sposobnost brzog računanja
• pamćenje
• i mnoge druge aspekte razvoja vašeg djeteta.


Stručna podrška

Tvorci ovog inovativnog programa su dugogodišnji edukatori i istraživači koji se bave razvojem inovativnih metoda u obrazovanju. Program se svake godine prilagođava najvišim znanstvenim standardima kako bi se osigurao napredak svakog djeteta.

Nevjerojatna popularnost

Naši polaznici uživaju veliku popularnost na društvenim mrežama. Njihovi video uradci dosežu milijunske preglede, a korisnici društvenih mreža s nestrpljenjem iščekuju nove sadržaje kako bi se divili njihovim vještinama.

Službeni Instagram profil trenutno broji 417000 pratitelja, a službeni Youtube kanal vlasnik je srebrene i zlatne Youtube plakete te broji nevjerojatnih 1.8 milijuna pretplatnika.

U nastavku pogledajte neke od najpopularnijih video materijala sa službenih profilu:

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli (@superclever_official)

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli (@superclever_official)

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli (@superclever_official)

Prijave

Za prijave nas nas kontaktirajte putem dolje navedenih informacija. Broj mjesta je ograničen, a upisi
su mogući najkasnije do kraja rujna – sljedeća prilika bit će tek iduće godine, stoga požurite!
Franšizni centri u blizini:

Posušje – kontakt broj 063 440 476

Široki Brijeg – 063 179 889


Mostar – 063 555 231

Čitluk – 063 090 100


Čapljina – 063 999 799


Ljubuški – 063 555 231


Grude – 063 789 112


Tomislavgrad – 063 707 442

Kupres – 063 444 550


Livno – 063 477 820


Želite li dovesti Superznalca u svoje mjesto?

Obratite nam se za otvaranje ove međunarodne franšize koja može postati vaš profitabilan biznis. Franšiza Superznalac nudi provjeren poslovni model koji donosi uspjeh u edukaciji djece i pruža priliku za rast i razvoj u vašem lokalnom okruženju.

Naš franšizni sustav omogućava vam da postanete dio globalne zajednice koja doprinosi razvoju mladih umova i postavlja temelj za njihovu budućnost. Pridružite se uspješnoj priči koja osvaja svijet i pružite priliku djeci iz vašeg kraja da razviju svoje logičke i matematičke sposobnosti na jedinstven način! Sve informacije na e-mail info@superclever.com ili na broj 063 440 476.

Kopirati
Drag cursor here to close