Prijavite se!

Novi ciklus Revit obuke u INTERA Tehnološkom Parku: Iskoristite priliku za profesionalni rast!

Od 1. listopada 2024. godine INTERA Tehnološki Park otvara vrata novog ciklusa Revit obuke, prilike koja vam omogućava da unaprijedite svoje znanje i karijeru uz vrhunski alat u svijetu dizajna i inženjerstva.
Gospodarstvo / Promo | 03. 09. 2024. u 09:04 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kroz ovu obuku naučit ćete kako koristiti Revit za izradu 3D modela i njihovu transformaciju u precizne tehničke crteže. Program obuke obuhvatit će sve ključne funkcionalnosti potrebne za uspješno upravljanje projektima, od početnih koraka s korisničkim sučeljem do naprednih tehnika modeliranja i dokumentacije.

Ovaj 6-tjedni ciklus obuke održavat će se uživo u učionicama INTERA TP-a, s ukupno 24 sata stručnog vođenja, raspoređenih na dva dvosatna termina. Polaznici će raditi u najnovijoj licenciranoj verziji Autodesk Revita, što će im pružiti priliku da usvoje napredne tehnike i standarde u industriji. Po završetku obuke, svaki polaznik će dobiti Autodeskov certifikat, globalno priznat i cijenjen u industriji.

Obuku će voditi predavačica Renata Jurić, čije iskustvo i stručnost osiguravaju visoku kvalitetu edukacije, prilagođenu potrebama i očekivanjima svakog sudionika.

Iskoristite subvencije za Revit obuku

U sklopu Lokalnog akcijskog plana zapošljavanja Grada Mostara (LAPZ) za razdoblje 2024. - 2027., INTERA Tehnološki Park raspisuje javni poziv za dodjelu vaučera za edukacije, uključujući i Revit obuku. Vaučeri omogućuju značajno sufinanciranje, s 80% popusta za nezaposlene osobe i 60% popusta za zaposlene u malim i srednjim poduzećima s područja Mostara.

Kako se prijaviti?

Prijave se podnose preko službene web stranice INTERA TP-a: https://intera.ba/prijava-na-javni-poziv/. Broj mjesta je ograničen na 20, a vaučeri su dostupni do utroška sredstava.

Ne propustite priliku da budete dio ove edukacije koja može značajno unaprijediti vaše vještine i poslovne kapacitete. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na Revit obuci!

Više o ovoj obuci možete pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close