ASA Plus paket

Poboljšajte svoje iskustvo bankarskog poslovanja uz jedinstven paket ASA Banke

ASA Banka kao vodeća domaća banka predstavlja novi paket proizvoda i usluga ASA Plus, koji donosi novo iskustvo financijskog poslovanja, pružajući mnoštvo pogodnosti u oblasti bankarskih i nebankarskih usluga i proizvoda.
Gospodarstvo / Promo | 02. 09. 2024. u 11:54 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastao kao odgovor na sve češće potrebe građana BiH i rezultat sinergijskog djelovanja članice ASA Grupacije, ovaj jedinstveni paket klijentima donosi značajne pogodnosti, uz povoljniju cijenu koristeći usluge ASA Banke, ASA Bolnice, PZU Eurofarm Centra i ASA Central osiguranja.

ASA Plus paket dokaz je naše posvećenosti pružanju sveobuhvatnih i pristupačnih rješenja za klijente, koji objedinjuje usluge iz bankarstva, uz sve to donoseći pogodnosti i popuste na usluge zdravstvene zaštite i osiguranja. Na ovaj način prepoznajemo aktualne trendove na tržištu te koristeći sinergiju unutar Grupacije, želimo unaprijediti kvalitetu života naših klijenata pokrivajući sve aspekte sigurnosti i komfora. Vjerujemo da će ASA Plus paket omogućiti našim klijentima da lakše upravljaju svojim financijama, dok istovremeno štede i uživaju u dodatnim benefitima brinući za vlastito zdravlje i sigurnost” – izjavila je Aldijana Rakić članica Uprave ASA Banke.

Što uključuje ASA Plus paket?

S ciljem da svakom korisniku omoguće jednostavno i sigurno bankarsko iskustvo koje odgovara njihovim individualnim potrebama, ASA Paket uključuje tekući račun, debitne i kreditne kartice, te Super našu karticu koja omogućava kupovinu na rate bez kamate.

Pored navedenog u paketu je sadržano i prekoračenje po tekućem računu i mobilno bankarstvo, kao i popusti od 10% na usluge ASA Bolnice kao i 15% na usluge PZU Eurofarm Centra i Kasko osiguranja kod ASA Central osiguranja. Aktiviranjem ovog paketa, ostvarujete uštedu i sigurnost, a sve što vam je potrebno je aktivan tekući račun u Banci i usmjeravanje redovnih primanja preko Banke.

Uz ASA Plus paket unaprijedite upravljanje svojim financijama i uživajte u sigurnosti i pogodnostima koje donose u kombinaciji najbolje ponude bankarskih i nebankarskih usluga na tržištu BiH.

Kao treća najveća banka na tržištu s preko 60 poslovnica širom BiH, ASA Banka nastavlja djelovati u cilju rasta domaće ekonomije, prosperiteta pojedinaca i cjelokupnog društva.

Više o ASA Plus paketu potražite na: https://www.asabanka.ba/asa-bolnica/

Kopirati
Drag cursor here to close