Uhodan posao

Prodaja caffe pizzerije i poslovnog prostora u centru Mostara: Izvanredna poslovna prilika

Na prodaju je caffe pizzerija s 14 godina tradicije čime se nudi preuzimanje uspješnog poslovanja ali i mogućnost daljnjeg rasta u dinamičnom okruženju koje privlači brojne posjetitelje tijekom cijele godine.
Gospodarstvo / Promo | 30. 09. 2024. u 08:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srcu Mostara, u krugu kampusa Sveučilišta, nudi se jedinstvena prilika za preuzimanje uspješnog ugostiteljskog objekta. Na prodaju je caffe pizzerija s 14 godina tradicije, koja ne samo da nudi kvalitetnu hranu i piće, već i ugodnu atmosferu koja privlači generacije studenata i profesora. Uz postjeći, uhodani posao prodaje se i poslovni prostor površine 151m2.

Ključne informacije:

Površina: 151 m2
Status: Uhodani posao s urednim vlasništvom
Prostor: Nedavno djelomično renoviran, opremljen kompletnom kuhinjskom opremom i ugostiteljskim inventarom

Caffe pizzerija već godinama predstavlja omiljeno mjesto za opuštanje, učenje i druženje, a s trenutnim preuzimanjem posla, kupci imaju mogućnost nastavka poslovanja bez dodatnih ulaganja.

Ovo je idealna prilika i za poduzetnike koji žele ulagati u postojeći brand i proširiti ponudu novim sadržajima i uslugama.

PR  / Prodaja caffe pizzerije i poslovnog prostora u centru Mostara

Ulaganje u ovaj objekt ne nudi samo preuzimanje uspješnog poslovanja, već i mogućnost daljnjeg rasta u dinamičnom okruženju koje privlači brojne posjetitelje tijekom cijele godine.

Za sve dodatne informacije, zainteresirani mogu se obratiti na brojeve:

063 318 635

063 315 108

Bonus video

Video: Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close