Posjetite nas!

Royal Life otvorio novi koncept trgovine u Širokom Brijegu

Gospodarstvo / Promo | 05. 07. 2024. u 12:47 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Royal Life, tvrtka poznata po visokokvalitetnim proizvodima otvorila je novi koncept trgovine. Partneri tvrtke imaju dugogodišnju tradiciju u proizvodnji ekoloških proizvoda namijenjenih očuvanju zdravlja i zaštiti prirode.
Poslovnica Royal Life nalazi se na Trnskoj cesti 169 u Širokom Brijegu. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 16:00 sati te subotom od 9:00 do 13:00 sati.

Do sada smo bili prepoznatljivi po kataloškoj prodaji , ali sada, našim starim i novim kupcima nudimo jedinstveno iskustvo u novootvorenoj trgovini. Ovaj korak je odgovor na zahtjeve naših vjernih kupaca za fizičkim prostorom gdje mogu osobno isprobati i kupiti naše proizvode.

  / Foto:PR/ Royal Life Široki Brijeg


Koncert tvrtke Royal Life je ”Zdravlje u skladu s prirodom”

Naša nova trgovina odiše industrijskim stilom elegancije s pažljivo odabranim dekoracijama drveta i zelenila što ujedno i predstavlja naš koncept tj. zdravlje u skladu s prirodom.

Na policama se nalaze naši najpopularniji proizvodi, uključujući novitete u našoj ponudi, svi dostupni na dohvat ruke, rekla je Ivana iz tvrtke Royal Life.

Istaknuti brendovi i proizvodi: Melkfett, Astonish, AMT posuđe, plava krpa za prozore i još mnogi drugi.

Kupci sada mogu uživati u personaliziranoj usluzi, savjetima našeg tima, te mogućnosti da na mjestu isprobaju proizvode prije kupovine koji kombiniraju najbolje iz oba svijeta – udobnost kataloške kupovine i neposredno iskustvo fizičke trgovine, dodala je Ivana.

Ovo je samo početak naših planova. U sljedećem razdoblju planiramo otvoriti trgovine u raznim gradovima diljem regije. Naš cilj je približiti naše proizvode što većem broju kupaca u cijeloj regiji, istaknula je Ivana.

  / Foto:PR/ Royal Life Široki Brijeg


Posebni popusti i pokloni očekuju prve kupce

Povodom otvaranja, pripremili smo posebne popuste i poklone za naše prve posjetitelje. Pozivamo sve naše kupce i one koji će to tek postati da posjete našu trgovinu i dožive kraljevski život na najbolji mogući način.

Posjetite naš web shop na adresi: www.royal-life.ba te nas pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Kopirati
Drag cursor here to close