Kreativnost bez granica

Samsung Galaxy Z Fold6 i Flip6: Tehnologija koja mijenja pravila igre

Gospodarstvo / Promo | 20. 08. 2024. u 14:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung ponovo podiže ljestvicu inovacija u mobilnoj tehnologiji sa svojim najnovijim modelima Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6. Ovi uređaji donose potpuno novu dimenziju korisničkog iskustva, redefinišući kako pristupamo svakodnevnim zadacima, zabavi i komunikaciji.

Revolucionarna produktivnost sa Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold6 je stvoren za korisnike koji žele maksimalnu produktivnost u pokretu. Sa velikim ekranom koji podržava više zadataka istovremeno, ovaj telefon mijenja pravila igre. Ugrađena vještačka inteligencija olakšava rad uz funkcije koje automatski prevode, sažimaju i formatiraju vaše bilješke. Google Gemini asistent, integrisan u uređaj, pruža pomoć pri pisanju, učenju i planiranju, sve kroz intuitivan i jednostavan interface.

Foto: PR / Jedinstveni Samsung ekosistem
Foto: PR / Jedinstveni Samsung ekosistem

Novi Fold nudi i impresivno iskustvo igranja, zahvaljujući snažnom čipsetu i naprednim grafičkim mogućnostima. Ray Tracing tehnologija donosi živopisne slike na velikom ekranu, omogućavajući uranjanje u svijet igara bez kompromisa na performansama.

Kreativnost bez granica uz Galaxy Z Flip6

Galaxy Z Flip6, sa svojim prepoznatljivim sklopivim dizajnom, nudi neograničene mogućnosti za kreativnost. Njegov vanjski FlexWindow ekran omogućava korisnicima da brzo odgovore na poruke i pristupe ključnim informacijama bez otvaranja telefona. Kamera sa FlexCam funkcijom donosi izvanrednu fleksibilnost, automatski prilagođavajući kadar i zoom prema potrebama korisnika. Snažni senzori i napredna AI tehnologija omogućavaju snimanje jasnih i detaljnih fotografija u svim uslovima.

Poboljšane funkcije za noćno snimanje omogućavaju stvaranje visokokvalitetnih videozapisa čak i pri slabom osvjetljenju, što je idealno za korisnike koji žele zabilježiti svaki trenutak.

Foto: PR / Jedinstveni Samsung ekosistem

Jedinstveni Samsung ekosistem

Samsung je uz ove modele lansirao i novu generaciju pametnih uređaja – Galaxy Watch7 i Galaxy Buds3, koji se savršeno integrišu u Galaxy ekosistem. Galaxy Watch7 nudi personalizovana zdravstvena rješenja i praćenje sportskih aktivnosti, dok Galaxy Buds3 slušalice pružaju vrhunski zvuk uz napredne funkcije poput glasovnih komandi i smanjenja buke.

Uz Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, Samsung donosi ne samo uređaje, već kompletan ekosistem koji mijenja način na koji živimo i radimo. Saznajte više o ovim revolucionarnim uređajima na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close