Požurite u Gala Home

Super velika rasprodaja kućanskih aparata

Svi oni koji opremaju svoj životni prostor znaju koliko je važan kvalitetu, udobnost, estetika i dugotrajnost namještaja, bijele tehnike i ostalog pokućstva.
Gospodarstvo / Promo | 07. 06. 2024. u 14:26 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bijela Tehnika je ključni saveznik u našim domovima čineći svakodnevne zadatke lakšim a Gala Home showroom će dodatno učiniti život lakšim.

Izložbeni salon Gala Home, pod motom „koncept modernog doma“ima rješenje i veliku rasprodaju koju svi željno očekujemo.

14 i 15 lipnja možete posjetiti showroom i kupite kućanske uređaje po SUPER povoljnim cijenama, umanjenim za čak do 50%

Gala Home izložbeni salon zamišljen je i kreiran, kao jedan od vodećih salona u regiji. Razlog tome je skup vodećih brendova uključujući pločaste materijale Egger, Fundermax, parkete Parky, okove, bijelu tehniku Elica, Amica, sudopere i slavine Elleci, namještaj, uređaje i dodatke Artisan, Equa.

Salon pruža prezentaciju noviteta u svijetu uređenja enterijera i eksterijera. Sve ono što je potrebno jednom suvremenom domu, moderno i elegantno uređenom, ali i nadasve funkcionalnom i praktičnom.

Sigurni smo da će ljubitelji modernog stila i novih tehnologija, uživati u kreiranju svog idealnog doma upravo u Gala Home salonu. Profesionalno, stručno i ljubazno osoblje će svakom potencijalnom kupcu pružiti potrebne informacije prilikom obilaska salona, savjete pri odabiru odgovarajućih materijala i kućanskih aparata, te cjelokupnog uređenja enterijera i eksterijera, jer sve što vam je potrebno za vaš dom od sada imate na jednom mjestu.

Posjetite njihov novi izložbeni salon na lokaciji Ortiješ, Mostar, te razgledajte izložbene kuhinje, enterijer po mjeri, kao i široku ponudu po sniženim cijenama bijele tehnike, sudopera i slavina.

Više pogledajte na : https://www.galagroup.ba/

Uz Gala Home Mostar napravite dom iz snova!

 

Kopirati
Drag cursor here to close