Uskladite se sa standardima

Telefoni na preklop omiljeni su među mlađim generacijama, otkrivamo i zašto

Riječi kojima mladi najčešće opisuju ova dva telefona su „moćni, produktivni, hipnotizirajući i vrhunski“, a kamerom i izgledom su naprosto oduševljeni.
Gospodarstvo / Promo | 28. 02. 2023. u 12:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je svaki telefon napravljen za sve generacije, čini se kako su preklopni telefoni Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, sa kojima je Samsung napravio revoluciju u izgledu mobilnih uređaja, posebnu pažnju privukli mlađim generacijama. Moguće da je to zbog toga što su ovi telefoni drugačiji izgledom, interesantniji, imaju vrhunsku kameru i mogu ih koristiti i kao mobitel, ali i kao mini tablet.

Telefoni koji mame poglede

Galaxy Z Fold4 upravo je uređaj koji se može koristiti kao klasični pametni telefon, ali ako ga rasklopite onda ga možete koristiti i kao mini tablet od 7,6 inča, dok Galaxy Z Flip4 ima Cover Screen vanjski zaslon od 1,9 inča čiji se izgled može personalizovati prema vlastitom stilu. Z Fold4 opremljen je S Pen olovkom s kojom se jednostavno može crtati, ali i voditi bilješke. Galaxy Z Flip4 ima Cover Screen vanjski zaslon na kojem se mogu gledati fotografije ili videa. Uz funkciju Multi Active Window na ovim uređajima korisnici mogu istovremeno igrati igrice i dopisivati se s prijateljima, a zar to nije savršena kombinacija za bilo koju mladu osobu?

Riječi kojima mladi najčešće opisuju ova dva telefona su „moćni, produktivni, hipnotizirajući i vrhunski“, a kamerom i izgledom su naprosto oduševljeni.

Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 mogu se opisati kao asistenti koji u elegantnom dizajnu imaju odlične performanse i inovacije. Galaxy Z Flip4 manji je i dolazi u zanimljivim bojama kao što su ružičasto-zlatna, plava, ljubičasta i grafitna. Dolaze i sa tanjim šarkama i ravnijim rubovima, a tu je i matirano staklo. Jednostavno – izgled koji mami poglede.

Galaxy Z Fold4, kada ga otvorite, odličan je za čitanje online knjige ili skripte koje su vam potrebne za spremanje ispita, a u pauzama od učenja, predavanja ili ispita, istovremeno je moguće igrati igrice i gledati Youtube zahvaljujući Multi Active Window karakteristici koja omogućava dijeljenje ekrana na nekoliko prozora, dok aplikacije lako međusobno vrtite uz pomoć TaskBar funkcije. Ove funkcije odlične su za obavljanje više stvari odjednom jer uštede vrijeme.

Kreirajte umjetnička djela u pokretu

Kamera je jedna od značajnijih karakteristika po kojoj mnogi i biraju koji će mobilni telefon kupiti, a kamere na Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 telefonima su jednostavno predobre. Ne samo da ovi telefoni imaju odličan objektiv kako bi fotke bile odmah spremne za društvene mreže, nego je moguće napraviti i selfie bez upotrebe ruku. Sa Galaxy Z Flip4 možete slikati pod uglom, namještanjem na podlozi, i to zahvaljujući FlexCam opciji, dok se Galaxy Z Fold4 može pohvaliti odličnim sistemom od pet kamera sa širokougaonim objektivom od 50MP i Nightography karakteristikom za pripremu savršenih objava za bilo koju društvenu mrežu čak i po mraku. Čak i kada ste u pokretu, možete iskoristiti glavnu kameru svog Galaxy Z Flip4 telefona i snimiti se na Cover Screenu putem Quick Shot karakteristike za selfie savršenog kvaliteta.

Magični zaslon Galaxy Z Fold4 pametnog telefona nije samo za multitasking, nego i za puno više toga. Zahvaljujući famoznoj S Pen olovci, vrijeme je da svoju kreativnost stavite na papir-ekran za crtanje i kreiranje bilješki u pokretu. Uz Standing Cover futrolu s pregradom za olovku spremni ste napraviti umjetničko djelo olovkom čak i u pokretu i bilo gdje da se nalazite.

Dakle, za svaku aktivnost i bilo koju situaciju i ambijent telefoni Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 idealni su za sve koji znaju šta hoće od telefona, a pogotovo za mlade kojima veliku ulogu pri odabiru igra i specifičan izgled.

Kompanija Samsung za sve koji do 1. aprila 2023. godine kupe i aktiviraju Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 spremila promociju u okviru koje dobijaju 4-mjesečni besplatni period usluge YouTube Premium.

Za sve dodatne informacije o promociji posjetite https://www.samsung.com/ba/offer/youtube-premium-z-series-2022/.

Kopirati
Drag cursor here to close