Jedinstveni koncept obrazovanja

Upišite studij na Logos centru u Mostaru

Visoka škola "Logos centar" u Mostaru je akreditirana, inovativna i dinamična visokoškolska institucija koja postavlja novi standard u modernom visokoškolskom obrazovanju za generacije koje žele uspješno kročiti poduzetničkim stazama.
Gospodarstvo / Promo | 26. 07. 2024. u 15:33 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Logos centar vrši upis studenata za akademsku godinu 2024./2025. za redovne i izvanredne studente. Ako tražite jedinstveni koncept obrazovanja koji vas priprema za tržište rada, pridružite nam se i obogatite svoje obrazovno iskustvo stjecanjem znanja i vještina ključnih za uspjeh u poslovnom svijetu.

Studijski programi

Na Visokoj školi Logos centar primjenjuju se moderne nastavne metode i interaktivna nastava uz primjenu visoko razvijenog informacijskog sustava koji omogućava stalnu komunikaciju između studenata i profesora. Tijekom studija, u suradnji s profesorima i mentorima, studenti razvijaju svoje kreativne potencijale radeći na konkretnim projektima i rješavajući poslovne izazove.

Studenti na Logos centru imaju mogućnost izbora trogodišnjih i četverogodišnjih studija:
Sigurnost, Kriminalistika, Promet, Poslovna ekonomija, Informacijske tehnologije, Dizajn Energetika, Zaštita na radu i zaštita od požara te Pravo i financije.

Iskusni predavači i stručnjaci iz prakse

Logos centar se ponosi svojim nastavnim osobljem koje čine iskusni predavači iz akademskog svijeta i stručnjaci iz prakse. Nastavnici naše visoke škole posvećeni su ostvarivanju izvrsnosti u obrazovanju, istraživanju i umjetničkom radu te u suradnji s okruženjem razvijaju društvo, temeljeno na znanju i inovativnosti. Kombinacija teoretskog znanja i praktičnih vještina koje dobivate na Logosu omogućit će vam da se uspješno nosite s izazovima modernog tržišta rada.

Prednosti studiranja na Logosu

Individualni pristup: Uz male studentske grupe, svaki student dobiva podršku i suvremeni pristup obrazovanju.
Međunarodna suradnja: Potpisani ugovori omogućuju studijsku razmjenu bez dodatnih troškova, pružajući vam priliku za međunarodno iskustvo i širenje horizonta.
Erasmus+ program: Kao nositelji Erasmus povelje, potičemo mobilnost studenata i nastavnog osoblja unutar EU i trećih zemalja, omogućujući vam da iskusite raznolike kulture i obrazovne prakse.
Stručno znanje: Naši mentori su iskusni predavači i vodeći stručnjaci iz prakse, koji vas ne samo obrazuju, već i nadahnjuju svojim znanjem i iskustvom.

Uz sve ovo Logos centar se ponosi izvrsnom suvremenom infrastrukturom koja pruža inspirativno okruženje za učenje i razvoj. Naši prostori opremljeni su najnovijom tehnologijom, modernim kabinetima i uređenim prostorima za učenje, što uključuje i knjižnicu s bogatim izborom resursa. Sve ovo omogućava našim studentima da maksimalno iskoriste svoje akademsko iskustvo u poticajnom okruženju koje potiče kreativnost i uspjeh.

Upis i kontakt

Pregledajte našu web stranicu kako biste saznali više o našim studijskim programima, prednostima studiranja na Logosu, nastavnom kadru i suvremenoj infrastrukturi prikazanoj u virtualnoj šetnji.

Tel: +387 36 445 800

Mob: +387 63 997 034

E-mail: info@logos.edu.ba

Pridružite se Visokoj školi "Logos centar" i započnite svoj akademski put prema uspješnoj karijeri!

Vaša budućnost počinje ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close