Zabavna subota

Karavan mimoze prošao trebinjskim ulicama

Gospodarstvo / Turizam | 11. 02. 2023. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTRS / Karavan mimoze prošao trebinjskim ulicama

Karavan mimoze iz Herceg Novog s mažoretkinjama i gradskom glazbom prodefilirao je danas ulicama Trebinja, čime je najavljen "Praznik mimoze".

Defile karavana s uličnom gradskom glazbom, ansamblom mažoretkinja i trombonjerima krenuo je ispred hotela "Leotar", preko Kamenog mosta i Dučićeve ulice do platoa ispred Kulturnog centra Trebinje, gdje je održan prigodan program, piše Srna. 

Foto: RTRS / Karavan mimoze prošao trebinjskim ulicama

Predsjednik općine Herceg Novi Stevan Katić rekao je novinarima da je Karavan mimoze obišao mnogo gradova, a u Trebinju je tradicionalno sedam dana prije ovog mimoze u Herceg Novom.

"Od 17. veljače do 4. ožujka pripremljen je spektakl, organizacijski odbor je pripremio fantastičan praznik s dosta inovacija", rekao je Katić.

On je pozvao sve ljude iz Trebinja i Republike Srpske da dođu na otvaranje "Praznika mimoze" 17. veljače.

"Bit će velika povorka, gdje će sudjelovati mažoretkinje, gradska glazba, maškare i bit će priređen koncert Marije Šerifović. Već 18. veljače u Baošićima će biti organizirana velika svečanost. Bit će to fešta od mimoze, ribe i vina gdje očekujemo 20.000 do 30.000 posjetitelja", rekao je Katić.

Video: Караван Мимозе у Требињу

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je novinarima da je Karavan mimoze u Trebinju, kojim se najavljuje Praznik mimoze u Herceg Novom, okupio veliki broj građana i turista.

On je dodao da ovakvi događaji mnogo znače i Trebinju te da je ovo prilika da se već najavi turistička sezona u ovom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close