Sun Cruise Resort

Kruzer na brdu? Ne...

Gosti u Sun Cruise Resortu mogu doživjeti osjećaj boravka na kruzeru bez isplovljavanja.
Gospodarstvo / Turizam | 30. 07. 2024. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada pogledate fotografiju, pomislite da je kruzer na vrhu brda? Moramo priznati super izgleda, ali ovo ipak nije kruzer, već hotel. Sun Cruise Resort & Yacht, smješten na litici u Jeongdongjinu u Južnoj Koreji, a jedinstveni je hotel dizajniran da nalikuje kruzeru.

Ovaj arhitektonski čudak dugačak je 165 metara, visok 45 metara i težak 30.000 tona.

The 'Sun Cruise' Photo Courtesy of Korea Tourism Organisation / Sun Cruise Resort & Yacht

Bazeni s morskom vodom

Posjetitelji mogu birati između šest restorana, uživati u pogledu iz rotirajućeg nebeskog salona ili se opustiti u noćnom klubu ili karaoke baru. Za one koji se žele opustiti, dostupni su i bazeni sa morskom vodom.

Gosti u Sun Cruise Resortu mogu doživjeti osjećaj boravka na kruzeru bez isplovljavanja. Zvuk udarnih valova reproducira se kroz zvučnike strateški postavljene oko hotela, pojačavajući pomorsku atmosferu. Resort također nudi promatračko područje sa staklenim podom  iznad mora, pružajući zadivljujuće poglede.

Osim luksuznih pogodnosti, resort ima park ukrašen skulpturama i razne sportske sadržaje, uključujući golf vježbalište s mrežom i odbojkaško igralište. 

Photo Courtesy of Korea Tourism Organisation / Sun Cruise Resort & Yacht

Iluzija mora

Dizajn Sun Cruise Resorta gostima daje iluziju kruzera smještenog na vrhu litice. Ova iluzija nije samo vizualni užitak već i dokaz kreativnosti i domišljatosti iza njegove izgradnje. Ideja je bila stvoriti stacionarno kruzersko iskustvo, nudeći sve pogodnosti plovidbe bez morske bolesti.

Sun Cruise Resort & Yacht postao je popularno odredište za turiste koji traže jedinstveni i luksuzni odmor.

Bilo da se opuštate uz bazen s morskom vodom, objedujete u nekom od finih restorana resorta ili jednostavno uživate u zadivljujućim obalnim pogledima, resort sigurno nudi nezaboravno iskustvo.

Kopirati
Drag cursor here to close