'Konjic Summer Fest'

U Konjicu poslovna utrka koja spaja sport i biznis 'Garden City Business Run'

Ovaj događaj, koji obuhvata stazu dužine 4800 metara, predstavlja jedinstvenu priliku za kompanije iz Bosne i Hercegovine i regije da se okupe i sudjeluju u sportskom duhu zajednice.
Gospodarstvo / Turizam | 27. 05. 2024. u 09:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru međunarodnog festivala 'Konjic Summer Fest', Grad Konjic ugostit će 5. srpnja sudionike druge hercegovačke poslovne utrke pod nazivom "Garden City Business Run". 

Ovaj događaj, koji obuhvata stazu dužine 4800 metara, predstavlja jedinstvenu priliku za kompanije iz Bosne i Hercegovine i regije da se okupe i sudjeluju u sportskom duhu zajednice, priopćili su iz Gradske uprave Konjica.

Kako su naveli, ova utrka nije samo sportski događaj, već i prilika za poslovne ljude da se povežu i izgrade poslovne odnose u opuštenom i dinamičnom okruženju. Utrka je namijenjena poslovnim entuzijastima i promoviše timski rad, zdravu konkurenciju i tjelesnu aktivnost, ali i druženje prije i nakon utrke.

Pored kotizacija za sudionike, ove godine uvedene su i propusnice za navijače. Svaka kompanija može prijaviti svoje trkače, ali i navijače koji će ih bodriti tokom utrke.

Kotizacija za trkače iznosi 60 KM, a uključuje unikatni Dry-Skin dres u bojama i logom kompanije, medalju, okrepu u toku i nakon utrke, propusnicu za zabavni dio nakon utrke, kao i poklone sponzora. Kotizacija za navijače iznosi 30 KM, a uključuje unikatni Dry-Skin dres u bojama i logom kompanije, kao i propusnicu za zabavni dio nakon utrke.

Poseban dio ovog događaja je after party koji će se održati u Garden City-u nakon utrke. After party pruža priliku svim sudionicima i navijačima da se opuste, druže i uživaju u opuštenoj atmosferi, uz muziku, osvježenja i posebne aktivnosti koje su pripremili organizatori.

"Ove godine, u saradnji s Poslovnim novinama i Klubom 100, uvodimo novitete i bolju organizaciju. Ova suradnja omogućava unapređenje cjelokupnog događaja, osiguravajući da svaki sudioniki navijač doživi vrhunsko iskustvo.

Svaka prijavljena kompanija dobije unikatni DRY-SKIN dres u bojama i s logom svoje kompanije za sve predstavnike. Ovi dresovi nisu samo sportska oprema, već predstavljaju identitet kompanije i ponos njenih zaposlenika, čineći svaki korak utrke još posebnijim", navodi se u priopćenju.

Prijave su otvorene još 20 dana, a organizatori 'Konjic Summer Fest'-a pozivaju sve zainteresirane kompanije i njihove timove da se prijave i budu dio ovog jedinstvenog događaja koji spaja sport, zabavu i poslovne prilike.

Početak utrke planiran je u 18.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close