Wall Street Journal

Elon Musk negirao uzimanje droga

Elon Musk zanijekao je korištenje ilegalnih droga, tvrdeći da u njegovom tijelu nisu pronađeni "čak ni tragovi" droge ili alkohola, nakon pisanja u Wall Street Journala.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 01. 2024. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stefani Reynolds / AFP / Elon Musk

Elon Musk koristio je droge uključujući LSD, kokain, ecstasy, gljive i keratin na raznim privatnim zabavama diljem svijeta, piše The Wall Street Journal.

Prema publikaciji, Musk je prisustvovao nekoliko zabava između 2018. i 2021. Sudionicima je zabranjeno koristiti svoje telefone na zabavi i potpisati ugovore o tajnosti podataka.

Ovo je zabrinulo čelnike Tesle i SpaceX-a. Neki članovi uprave strahuju da bi milijarderevo uzimanje droga moglo naštetiti njegovim tvrtkama.

U prošlosti je Musk priznao da je uzimao ketamin - disocijativni lijek - za liječenje depresije.

Elon Musk zanijekao je u nedjelju da je koristio ilegalne droge, tvrdeći da u njegovom tijelu nisu pronađeni "čak ni tragovi" droge ili alkohola tijekom tri godine nasumičnog testiranja na droge, nakon pisanja Wall Street Journala gdje su novinari detaljno opisali kako je drogiranje izvršnog direktora Tesle i osnivača SpaceX-a zadalo brige kolegama na vodećim pozicijama u njegovim tvrtkama.

U subotu je The Wall Street Journal objavio opširan tekst o navodnom korištenju droga Elona Muska.

Prema pisanju WSJ, članovi Teslinog odbora godinama su neformalno govorili o Muskovom korištenju droga, pa su se čak obratili njegovom bratu Kimbalu Musku zabrinuti zbog njegova ponašanja.

Musk je također navodno uzimao droge s direktorima u svojim tvrtkama, izvori su za Journal rekli da je Musk rekreativno uzimao ketamin sa svojim bratom Kimbalom, koji sjedi u upravnim odborima Tesle i SpaceX-a, kao i neimenovane ilegalne droge s članom uprave SpaceX-a Steveom Jurvetsonom.

Novine su također izvijestile da je bivša direktorica Tesle Linda Johnson Rice napustila tvrtku 2019. zbog njegove konzumacije droga i nestabilnog ponašanja.

Kopirati
Drag cursor here to close