JP Komunalno

Komunalno najavilo promjene u Bakijinoj luci - kante umjesto kontejnera i češće pražnjenje

''Ukoliko se ovaj način prikupljanja pokaže boljim rješenjem, zadržat ćemo ga kao trajno rješenje. Hvala vam na razumijevanju'', napisali su na stranicama JP Komunalno.
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 08. 2024. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JP Komunalno obavijestilo je javnost da će od 1.rujna promijeniti način prikupljanja komunalnog otpada u ulici.
 
''Umjesto dosadašnjeg pražnjenja kanti dva puta tjedno, od sada će se pražnjenje vršiti prema potrebi - kada se kante napune. Ovisno o punjenju, to može biti svaki dan ili svaki drugi dan'', naveli su iz JP Komunalno an svojim stranicama.
 
Dodali su kako se nadaju da će ova promjena biti korisna i da će time dodatno unaprijediti usluge.
 
''Ukoliko se ovaj način prikupljanja pokaže boljim rješenjem, zadržat ćemo ga kao trajno rješenje. Hvala vam na razumijevanju'', napisali su na stranicama tijekom dana.
 
U međuivremenu javili su nam se i čitatelji, stanari ove ulice, koji smatraju da dvije kante neće biti dovoljne za zgradu, posebice zato što i susjedne kuće u ulici bacaju smeće u iste kante, ranije kontejnere.
 
Iako kontejneri ni ranije nisu bili adekvatno postavljeni i smetali su prolazu na ulici, često su bili pretrpani. U narednom razdoblju, i stanari i JP Komunalno će vidjeti hoće li ovo rješenje biti bolje ili će se morati tražiti novo.
Kopirati
Drag cursor here to close