Lactalis BH

Nova linija visokoproteinskih mliječnih proizvoda

Zaslužuješ TIME OUT uz STAY STRONG PRO!
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 06. 2024. u 13:51 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lactalis BH nam predstavlja novi brend na tržištu - STAY STRONG PRO liniju mliječnih proizvoda s visokim udjelom proteina.

Svaka osoba, bez obzira na nivo svoje tjelesne aktivnosti, treba dovoljan unos proteina u prehrani. Kod sportista se potreba za unosom proteina značajno povećava, ovisno o vrsti aktivnosti.

STAY STRONG PRO asortiman se sastoji od šest visokoproteinskih mliječnih proizvoda bez laktoze i dodanih šećera te s niskim udjelom masti, a izvrsnog okusa. Proteinski mousse, koji je jedinstven na tržištu, puding ili shake nude potpuno uživanje bilo koji da odaberete.

Ovi inovativni proizvodi idealni su saveznici sportašima, rekreativcima i onima koji su posvećeni održavanju svoje linije i fizičke forme.

Time out uz jedinstveni mousse ili puding

Otkrijte fantastični STAY STRONG PRO mousse s okusom kakaa. Ovaj proizvod s 18 g proteina po čašici oduševit će vas svojom prozračnom i laganom teksturom te pružiti vrhunski užitak u svakom zalogaju.

Svi zaljubljenici sporta i rekreacije, ali i svi obožavaoci ukusnih slastica od sada će moći uživati u STAY STRONG PRO pudinzima koji su napravljeni prema posebnoj recepturi, s čak 20 g proteina po čašici i koji dolaze s okusima kakaa, vanilije i lješnjaka.

Neodoljivi proteinski shake

Za ljubitelje napitaka tu su STAY STRONG PRO shakeovi koji su na police vaših najdražih marketa stigli u praktičnoj bočici od 250 ml i sadrže 25 g proteina po pakovanju.

Novi proizvodi pružit će vam vrhunski užitak okusa, bilo da ih odlučite konzumirati prije ili poslije treninga.

Zaslužuješ TIME OUT uz STAY STRONG PRO!

Kopirati
Drag cursor here to close