CONNECTO 2024

Pričamo vam svjetsku priču o biciklima iz srca Bosne i Hercegovine

CONNECTO 2024 vam predstavlja ključnog govornika ovogodišnjeg izdanja konferencije – Petar Pero Desnica, osnivač njemačke tvrtke Ruff Cycles, koja je proizvodnju svojih retro električnih bicikala inspiriranih moto dizajnom smjestila u Travnik
Gospodarstvo / Promo | 09. 05. 2024. u 10:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurni smo kako već znate kako će i ove godine Mostar biti domaćin iznimnog događaja. Radi se, naravno, o novom izdanju tradicionalnog ljetnog okupljanja poduzetnih, pozitivnih i propulzivnih ljudi iz Bosne i Hercegovine i njezine dijaspore - CONNECTO 2024, koji će se, baš kao i ranijih godina, održati u dvorani Europa u sklopu INTERA Tehnološkog Parka.

  / Foto:PR/ Connecto 2024

Konferencijski dio ponovno će se održati prvog dana, točnije u utorak, 25. 6., u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka, a CONNECTO 2024 nakon toga nastavlja se B2B susretima, koji su također zaštitni znak ovog događaja već dugi niz godina – i trajat će sve do 27. 6., odnosno do četvrtka. I ove godine, s INTERA Tehnološkim Parkom, iza organizacije događaja CONNECTO 2024 stoje GIZ (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit) kroz BOOST projekt, koji sufinanciraju Europska unija i njemačka Vlada kroz projekt EU4DigitalSME, kao i Enterprise Europe Network (EEN).

Samo pogled u bolje sutra i ništa drugo!

Već ranije smo vas upoznali s dva panela na kojima će se, uz gostovanje istaknutih gostiju, obraditi dvije zanimljive i vrlo aktualne teme - prva je tema kako unaprijediti dijalog vlade i poduzetnika, a kroz prizmu vlada triju kantona/županija, koje će na konferenciji predstavljati upravo njihovi čelni ljudi, a također će se na konferenciji predstaviti sve ono što je učinjeno implementacijom BOOST projekta, koji je usmjeren prema potpori razvoju malih i srednjih poduzeća, a koji uspješno implementira INTERA Tehnološki Park.

Također, već ranije smo najavili kako organizatori s pravom vjeruju kako će ovogodišnji CONNECTO 2024 biti ujedno i najveći, najposjećeniji i najkvalitetniji događaj ove vrste do sada, a da bi to bilo tako, u programu konferencije bit će i dodatni zanimljivi gosti, od kojih će posjetitelji konferencije dobiti priliku iz prve ruke čuti njihova iskustva i dobiti korisne informacije kroz teme zbog kojih CONNECTO postoji – napredak domaćeg gospodarstva i opća transformacija bosanskohercegovačkog društva prema boljoj i efikasnijoj budućnosti.

Bicikl koji pokreće gospodarstvo

Stoga, nimalo ne treba čuditi kako je ovogodišnji ključni uvodni govornik upravo Petar Pero Desnica, osnivač Ruff Cyclesa, tvrtke koja se svojom linijom luksuznih električnih bicikala nametnula kao svjetski brand, a koja svoju proizvodnju ima u srcu Bosne – u Travniku. Izvorno zamišljena i realizirana u njemačkom Regensburgu, tvrtka Ruff Cycles proizvodi vlastite aluminijske i metalne okvire za svoja visoko sofisticirana bicikla, inspirirana klasičnim moto dizajnom, upravo u srcu Bosne i Hercegovine.
Stoga se može reći kako je temelj ovih iznimno dizajnerski profinjenih, prepoznatljivih i u svijetu etabliranih proizvoda došao iz naše zemlje. A upravo osnivač tvrtke i idejni začetnik projekta iznimnih električnih bicikala s oznakom Ruff Cycles bit će ključni govornik, koji će na ovogodišnjem izdanju CONNECTO 2024 podijeliti s vama svoju priču.

Priča svjetska, a opet tako naša

Posjetite li CONNECTO 2024, a vremena za registraciju još uvijek imate na linku , dobit ćete priliku iz prve ruke doznati kako se rađala ideja o Ruff Cyclesu, kako je tvrtka nastala i kako je rasla, kako je Petar Pero Desnica došao na ideju da dio proizvodnje ostvari baš u Bosni i Hercegovini, a posebno zanimljivo bit će poslušati kakva su njegova iskustva s našim ljudima, našim radnim i organizacijskim navikama, našim potencijalima i mogućnostima, te poslušati njegovu viziju razvoja Bosne i Hercegovine, na osnovi onoga što je preko rasta i širenja kompanije Ruff Cycles doživio iz prve ruke.

Očekujemo kako ćete čuti i sve ono što biste trebali popraviti, unaprijediti i osigurati da biste postali zanimljivi i vidljivi u svijetu. Nadamo se da smo vas ovom najavom dodatno zainteresirali i da vas možemo očekivati na ovogodišnjem izdanju CONNECTO 2024. Vidimo se u utorak, 25. 6., u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka, na konferencijskom dijelu, na kojem je, da ponovimo još jednom, gospodin Petar Pero Desnica ključni govornik.
I naravno, do samog početka konferencije još ćemo vas upoznati s nekim ljudima, temama i događajima iz agende, koja će biti bogatija nego ikada prije.

Već smo malo nestrpljivi i jedva čekamo da CONNECTO 2024 počne. Nadamo se da ćete uživati kao i mi.

Kopirati
Drag cursor here to close