Cross Border Coworking Conference 2024

Prigrlite budućnost rada na daljinu i digitalnog nomadstva na Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition

Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 05. 2024. u 12:01 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

CBCC se vraća po četvrti put – predstavljamo Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition, koja će se održati u predivnom Mostaru od srijede, 9. listopada do petka, 11. listopada.

Ovogodišnja konferencija, organizirana od strane INTERA Tehnološkog Parka (Mostar, BiH) i Inovativno poduzetničkog centra Tehnopolis (Nikšić, Montenegro), u suorganizaciji s DELI – prostor za kreativno djelovanje (Niš, Srbija) nadovezuje se na uspjeh prethodnih izdanja u istraživanju rada na daljinu i digitalnog nomadstva.

Osmišljena kako bi se osiguralo da svatko pronađe temu od interesa, ovogodišnja agenda nudi raznovrsne sadržaje:

Otkrivanje potencijala regije:

Započevši sa zanimljivim uvodnim govorima, naša agenda zalazi duboko u jedinstvenu vrijednost regije. Imat ćete priliku učiti od iskusnih digitalnih nomada i lokalnih stručnjaka koji će otkriti skrivene dragulje i neiskorištene prilike koje Balkan čine poželjnom destinacijom za digitalne nomade diljem svijeta.

Osnaživanje pružatelja usluga:

Pridružite se interaktivnim radionicama osmišljenim kako bi opremile turističke operatere vještinama i strategijama potrebnim za učinkovito promoviranje usluga digitalnim nomadima. Otkrijte kako prilagoditi ponudu, iskoristiti digitalni marketing i povezati se s ovom rastućom demografskom skupinom.

Vodič za uspješan život digitalnog nomada:

Sudjelovanjem u radionicama dobit ćete priliku steći vrijedne uvide i praktične strategije za uspjeh i nošenje s izazovima koje donosi dinamičan životni stil digitalnih nomada. Od dinamike rada na daljinu do uključivanja u lokalnu zajednicu, naše sesije su osmišljene kako bi osnažile i obogatile iskustvo digitalnih nomada.

Razumijevanje pravnih okvira:

Upoznajte se s pravnim i administrativnim uredbama Bosne i Hercegovine i Crne Gore uz savjete stručnjaka. Od osiguravanja boravišnih i radnih dozvola do istraživanja investicijskih prilika i razumijevanja zakona o zapošljavanju, steknite praktične uvide koji će olakšati vaše putovanje u ulozi digitalnog nomada ili poduzetnika u našoj regiji.

Potpuno iskustvo:

Osim konferencijskih sesija, uronite u kulturno bogatstvo Mostara i susjednih hercegovačkih lokaliteta kroz vođene ture i druženje. Istražite ljepote naše regije i ostvarite značajne veze s drugim sudionicima.

Zabilježite datume u svojim kalendarima i pratite naše objave za više informacija o prijavama kako biste osigurali svoje mjesto i pridružili se nezaboravnom iskustvu koje donosi CBCC 2024: Digital Nomads Edition.

Kopirati
Drag cursor here to close