Izvanredno iskustvo

Veliki broj događanja u Helen Doron školi

Gospodarstvo / Tvrtke | 07. 06. 2024. u 10:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svake godine Helen Doron Educational Group organizira kampanju kojom se usmjerava na pozitivne vrijednosti kojima život možemo učiniti ljepšim i lagodnijim, stvarajući na taj način domino efekt – djeca usvajaju ideje i vrijednosti i prenose ih na svoje roditelje, rodbinu i prijatelje.

Prethodnih godina usmjeravali smo se na ljude iz našega okruženja, a ove godine smo naglasak stavili na naše učenike kroz kampanju naziva Helen Doron Champions 2024 – Young Heroes on the Move!

"Young Heroes on the Move! se zasniva na činjenici da zdravo i aktivno tijelo ojačava mentalne sposobnosti. Kretanje je osnovni dio naše metode i prisutno je u svim našim programima, te želimo potaknuti djecu svih uzrasta da se osjećaju ugodno u vlastitom tijelu", kazala je Helen Doron, izvršna direktorica Helen Doron Educational Group.

"Oslanjajući se na uspjeh naših proteklih globalnih kampanja, pozvali smo sve naše učenike da iskoriste svoje sposobnosti kako bi poradili na svome zdravlju, te na ovaj način potaknu i druge na bavljenje sportom i održavanje zdravog stila života", dodaje ona.

Foto: PR / Helen Doron Champions 2024 – Young Heroes on the Move!

Svjedoci smo tome da sve više djece i mladih sate i sate provode pred ekranima mobitela, tableta i laptopa. Inspirirani nadolazećim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama koje se ove godine održavaju u Parizu, odlučili smo duh ovih igara prenijeti i na naše učenike. Uz pratnju roditelja, teachera i administratora, učenici Helen Doron studija u Širokom Brijegu i Helen Doron centra u Mostaru uputili su se u park Goranci.

Stariji učenici su se natjecali u nekoliko disciplina – nogomet, trčanje, odbojka, dok je za mlađe učenike bilo organizirano druženje sa Granny Fix, likom koji susrećemo u epizodama iz naših programa te razne
igrice. Zabave, smijeha i sporta nije nedostajalo, a učenici su zaključili da bi bilo baš super da svaki dan
provedu na ovakav način.

Foto: PR / Helen Doron Champions 2024 – Young Heroes on the Move!
Foto: PR / Helen Doron Champions 2024 – Young Heroes on the Move!
Foto: PR / Helen Doron Champions 2024 – Young Heroes on the Move!

Mi smo samo jedni od mnogih koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj kampanji – učenici iz preko 1000 Helen Doron centara iz cijeloga svijeta rado su prigrlili ovu ideju. Nismo zaboravili ni one potrebite, pa će tako svi centri koji su sudjelovali poslati video sažetke svoje kampanje, čime ulaze u natjecanje, a najbolje plasirane ekipe dobivaju mogućnost proslijediti određeni novčani iznos neprofitnim organizacijama usmjerenima na sport.

Cambridge ispiti

Ove godine smo posebno ponosni na učenike koji polažu Cambridge ispite. 18 učenika Helen Doron škole će 16.5.2024. polagati Cambrdige ispite razine B1 i B2. Godišta djece koja će izići na ove ispite najbolji su i neovisni pokazatelj njihovog znanja iz engleskog jezika. Poželimo im sreću.

Annual Conference 2024

Konstantna i najkvalitetnija edukacija predavača je jedan od glavnih razloga uspješnosti Helen Doron metode u svijetu. 

Pored ljetnih edukacija i seminara, svake godine se organizira i godišnja konferencija predavača, koja se ove godine po prvi put održala u Mostaru u hotelu Mepas. Sretni smo što smo mogli ugostiti kolege iz ostalih gradova u BiH i što smo stekli nova znanja i vještine za što kvalitetniji rad s našom djecom. 

Foto: PR / Godišnja konferencija Helen Doron teachera
Foto: PR / Godišnja konferencija Helen Doron teachera
Foto: PR / Rani upisi za školsku godinu 2024/2025

Rani upisi

Helen Doron škola u nudi mogućnost predupisa za školsku godinu 2024/2025. Korištenjem ove mogućnosti roditeljima omogućavamo da na vrijeme rezerviraju mjesto za svoju djecu i omoguće im učenje engleskog jezika po metodi koja je broj 1 u svijetu, a istovremeno i ostvare popust na godišnju članarinu.

Prijave za besplatne ogledne sate su u tijeku i svi koji žele vidjeti kako izgleda učenje po Helen Doron metodologiji mogu prijaviti svoju djecu ili tinejdžere na broj 063 161 000 za Mostar ili 063 916 000 za Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close