Mjere

Zatvaraju se svi ugostiteljski objekti u Banja Luci

Kako je rekao, zanatstvo, osim taksi službe zatvaraju se također do 23. ožujka, dok javne kuhinje imaju dozvoljen rad, ali preko šaltera.
Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 03. 2020. u 19:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi ugostiteljski objekiti u Banja Luci zatvaraju se do 23. ožujka ove godine, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banja Luke.

On je to rekao nakon sjednice Stožera za izvanredne situacije grada zamolio je susjedne općine da poduzmu mjere koje je donio grad Banja Luka.

Kako je rekao, zanatstvo, osim taksi službe zatvaraju se također do 23. ožujka, dok javne kuhinje imaju dozvoljen rad, ali preko šaltera.

"Gradski stožer je donio mjere koje stupaju na snagu odmah", rekao je Radojičić upozoravajući da je takva odluka donesena zbog zaštite širenje zaraznih bolesti.

Rekao je da jedna od osoba za koju je utvrđeno danas da je zaražena virusom korona nije iz Banja Luke, ali se dovodi u vezu sa jednom osobom iz ovog grada.

Dodao je da je broj oboljelih u Banja Luci porastao je za tri od posljednje sjednice stožera održane u petak, uz napomenu da u ovom gradu postoje tri takozvana mikroklastera.

Kopirati
Drag cursor here to close