Radovi bez kraja

Apel građana Mostara: Pa našom ulicom i Čović prolazi…

''Paradoks je što našom ulicom prometuje i naš predsjednik Dragan Čović ali izgleda da njemu to ne smeta…'', stoji u pismu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 01. 2023. u 14:00

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dok se ne dogodi kakva tragedija, ovako će ostati'', kažu u pismu portalu Bljesak.info stanovnici mostarskog naselja Ilići upozoravajući kako njihove muke zbog radova na prometnici traju već godinu dana.

Tvrde kako su rupe na prometnici duboke i po 60 centimetara i da su sada još opasnije jer su ispunjene vodom.

''Paradoks je što našom ulicom prometuje i naš predsjednik Dragan Čović ali izgleda da njemu to ne smeta. Doduše on se vozi službenim autom pa je možda i to razlog da ne intervenira da se ovo ruglo grada Mostara popravi'', navode u pismu stanovnici Ilićke ulice u Mostaru.

Radovi su počeli krajem veljače prošle godine i prema ugovoru između Grada Mostara i poduzeća Eccon Inzenjering doo Čapljina trebali su biti dovršeni 15. kolovoza prošle godine, ali im se još uvijek ne nazire kraj.

S druge strane, kad su u pitanju Čović i rupe, valja se podsjetiti lapsusa čelnika HDZ-a BiH kada je tijekom jednog predizbornog obraćanja tadašnjem mostarskom gradonačelniku, pokojnom Ljubi Bešliću, poručio da Mostar treba osvijetlili da se vidi svaka rupa.

Video: PARADISE CITY: "Mostar, gradonačelniče, moramo očistiti, osvijetliti, asfaltirati..."
Kopirati
Drag cursor here to close