Aquapark Dalmatia

Zabava 365 dana u godini: Šibenik će dobiti prvi zatvoreni aquapark na obali

Smješten na plaži jednog od najljepših mora na svijetu - Jadranskog mora, jedan od najvećih quaparkova u regiji, onaj u Šibeniku, ovu godinu će svojim gostima ponuditi i mogućnost kupanja u svim vremenskim uvjetima, te kroz čitavu godinu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 12. 06. 2024. u 07:10 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kupanje i zabava za djecu, ali i ostale članove obitelji, svih 365 dana u godini atrakcija je koju će uskoro u svojoj ponudi imati jedan od najvećih aquaparkova u regiji, onaj u Šibeniku.

Osim što se izdvaja činjenicom da je smješten na plaži jednog od najljepših mora na svijetu - Jadranskog mora, što je uopće rijetkost u 'svijetu' aquaparkova, grupacija Amadria Park ovu godinu će svojim gostima ponuditi i mogućnost kupanja u svim vremenskim uvjetima, te kroz čitavu godinu.

Naime, imajući u vidu kako konstantno moraju pratiti trendove i ići u smjeru daljnjeg zadovoljenja potreba svojih gostiju, odlučili su napraviti snažnu atrakciju koja će utjecati na još veću prepoznatljivost njihovih hotela, ali i same destinacije.

Zatvoreni i grijani bazen naziva Aquapark Dalmatia, s kompletnim atrakcijama, naći će se u ponudi spomenute grupacije u jesen 2024. godine, dok će Aquapark s novim vanjskim proširenim dijelom biti otvoren već u lipnju 2024. godine.

kada će otvoriti svoja vrata svim zaljubljenicima avantura u vodi i na ovaj način napraviti svojevrsni odmak od 'ograničenja' koja nudi sezona. 

Sam Grad Šibenik je jako puno napravio što se tiče razvoja destinacije i izgradnje sadržaja u cilju produljenja turističke sezone, a investicija grupacije Amadria Parka nastavlja zacrtanu politiku sinergije i razvoja ove ukupne destinacije kao one koja nije isključivo sezonskog karaktera.

Disney, Legoland... Aquapark Dalmatia

U projektiranju sadržaja aquaparka sudjelovala je najbolja svjetska struka industrije zabave. Investitori su vodili računa da stvore mjesto u kojem se svi članovi obitelji mogu zabaviti, bez obzira na dob, te otići s uspomenama za cijeli život. Dovoljno je istaknuti kako je aquapark rađen po projektu svjetskog lidera u opremanju i dizajnu zabavnih sadržaja, kanadske tvrtke WhiteWater koja iste projekte radi i za svjetske brendove poput Disneyja, Legolanda i sličnih.

Neke od specifičnosti u odnosu na druge parkove u svijetu jesu to da će ovaj park raditi kao integrirana cjelina hotela te da će i usluga biti na razini visokokvalitetne hotelske usluge i gostoljubivosti, što će ga naravno najviše razlikovati u odnosu na ostale javne aquaparkove, a razliku u toj kvaliteti će gosti osjetiti u kvaliteti sadržaja kao i u kvaliteti ponude hrane i pića.

Također, ovo je jedini aquapark u regiji koji ima vlastite hotelske smještajne kapacitete i to u tematski uređenim hotelima za djecu i obitelj, hotela Andrija i Jakov, koji su u neposrednoj blizini. Kako smo spomenuli na samom uvodu, velika specifičnost ovog aquaparka je da se on nalazi u neposrednoj blizini plaže što je velika rijetkost u cijelom svijetu. Tako obitelj i djeca mogu kombinirati svoj dan na način igre na svim zabavnim sadržajima aquaparka i sadržajima uređenih prirodnih plaža.

Zabava i opuštanje za cijelu obitelj

U ponudu novog Aquapark Dalmatia, koji će se otvoriti u jesen 2024. godine, biti će uključen i luksuzni Wellness Club koji je dio sadržaja aquaparka, napravljen kao mjesto koje je posebno urađeno za mame kako bi se mogle opustiti dok se djeca zabavljaju. Inače je uobičajeno da se prilikom izgradnje aquaparka rade sadržaji isključivo za djecu, no Wellness Club će zadovoljiti potrebe zabave i opuštanja za sve članove obitelji.

Zabavne atrakcije dizajnirane su i izrađene tako da kombiniraju mogućnost zabave u paru, pojedinca ili cijele obitelji, a navest ćemo samo neke od njih. Tobogani koji su napravljeni tako da se na njima mogu osjetiti doživljaji naglašenih ''g sila'', blagih i oštrih zavoja te vertikalnih oscilacija koje su jedinstvene za ovaj oblik atrakcija.

Lazy river ili "lijena rijeka" koja će omogućiti opuštajuće iskustvo plovidbe te umjetna plaža s valovima. Tu je i aquaplay struktura tobogana koja pruža neprekidnu zabavu uz dodatnu dozu uzbuđenja koju naglašava najveća umjetna bačva vode u Hrvatskoj s preko 2.000 litara vode koju ispušta na posjetitelje u različitim vremenskim intervalima.

Također, bitno je spomenuti kako će Aquapark Dalmatia biti otvoren za goste hotela Amadria Park grupacije, ali i za vanjske posjetitelje.

Detalje o cijenama kao i raspoloživosti možete potražiti na službenim stranicama, a s obzirom na sve atrakcije i sadržaje koje će ovaj aquapark nuditi, ne sumnjamo da ćete doživjeti nezaboravno iskustvo i trenutke za pamćenje – u samoj 'špici' sezone ali i van nje.

Kopirati
Drag cursor here to close