Svečano u Čapljini

FOTO | Na otvaranju mosta ''Hercegovina'' političari, direktori, zastupnici...

Sva politička svita okupila se u srijedu u Čapljini na otvaranju mosta ''Hercegovina'' koji spaja petlje Počitelj i Zvirovići.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 09. 2024. u 18:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici najviše državne vlasti BiH i RH, premijeri, ministri, zastupnici, direktori i ostala svita stigli su danas u Čapljinu na otvaranje mosta Hercegovina.

Foto: Bljesak.info / Jelka Miličević

Radi se o najvišem objektu na Koridoru Vc koji će biti otvoren u večernjim satima.

Foto: Bljesak.info / Edin Forto

Neke od osoba koje je uhvatio objektiv našeg fotoreportera su direktor JP Autoceste FBiH Denis Lasić, premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto...

Foto: Bljesak.info / Svečanost otvorena mosta Hercegovina

Inače, svečanost će obilježiti poseban program koji će svojim nastupima obogatiti Hrvatska glazba Mostar, Klapa Drača, Antonija Batinić i HKUD Rodoč, a program će voditi Sanja Pehar.

Foto: Bljesak.info / Tomislav Martinović i Nermin Nikšić

Presjecanjem vrpce i uz spektakularan vatromet postavljen duž mosta i službeno će biti otvorena poddionica Počitelj - Zvirovići i most Hercegovina.

Foto: Bljesak.info / Edin Forto

Puštanje za redovni promet poddionice Počitelj- Zvirovići i mosta Hercegovina predviđeno je dan kasnije, 5. rujna od 12 sati.

Foto: Bljesak.info / Svečanost otvaranja mosta Hercegovina
Kopirati
Drag cursor here to close