700.000,00 KM

Grad Mostar raspisao javnu nabavku za sanaciju prometnice na Bijelom brijegu

Sanaciju S3 prometnice na Bijelom brijegu mostarski gradonačelnik Mario Kordić opisao je kao jednu od bitnijih infrastrukturnih projekata u Gradu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 04. 09. 2024. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar raspisao je javnu nabavku za sanaciju S3 prometnice na Bijelom brijegu. Radi se o prometnici koja ovo mostarsko naselje povezuje s Ulicom Blajburških žrtava.

Prema Obavijesti o nabavci, Grad traži izvođača za radove na sanaciji prometnice S3, koji uključuju pripremne, zemljane, oborinsku odvodnju, radove na kolničkoj konstrukciji, asfaltiranju i drugi radovi prema priloženoj TD.

Ukupna vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a procijenjena je na 700.000,00 KM.

Rok za preuzimanje tenderske dokumentacije je do 23. rujna dok je rok za primanje ponuda za sudjelovanje 30. rujan.

Sanaciju S3 prometnice na Bijelom brijegu mostarski gradonačelnik Mario Kordić opisao je kao jednu od bitnijih infrastrukturnih projekata u Gradu a koja će stanovnicima Bijelog brijega značajno olakšati život.

Inače, mostarsko naselje Bijeli brijeg ima tri ulaza i izlaza te su nažalost sva tri opterećena objektima koji su tu rađeni. Jedno od tih izlaza je preko Studentskog doma, a to je ulica koja će se, prema Kordićevim riječima, u skorijem roku preasfaltirati.

Drugi izlaz, onaj prema bolnici koji je uzak, gradonačelnik je opisao kao izazov s kojim će se Grad morati suočiti zbog imovinskih problema. Ideja je da to bude dvotračna ulica. No prema riječima Kordića u tijeku su i razgovori sa strukom da se izmijeni režim te ulice u jednosmjernu kako bi ranije završili projekt.

 

Kopirati
Drag cursor here to close