City Break

Iskoristite povoljne cijene: Letovi iz Mostara preko Beograda do 8 europskih gradova

Mostar postaje važna destinacija u bivšoj Jugoslaviji, očekuje se putovanje u oba smjera, s velikim brojem putnika koji preko Beograda nastavljaju dalje, pa čak i do New Yorka
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 05. 2024. u 21:25 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Air Serbia je pripremila posebne akcijske cijene za letove iz Mostara preko Beograda na 8 destinacija.

Putnici će tako moći letjeti u jednom smjeru za Zurich za 73 EUR, Copenhagen za 74 EUR, Bruxelles za 76 EUR, Milano za 79 EUR, Stockholm za 88 EUR, Salzburg za 89 EUR, Gothenburg za 101 EUR, Barcelonu za 116 EUR, prenosi portal Zamaaero.

Podsjetimo, ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i Zračne luke Mostar potpisan je 2. veljače u Gradskoj vijećnici.

Karte Mostar - Beograd su od u prodaji, a početna cijena je 56 eura po smjeru, odnosno od 104 eura za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Direktor za komercijalu i strategiju kompanije Air Serbia Boško Rupić kazao je kako za njih ovo predstavlja nastavlja širenja prometa u regiji.

"Mostar je 17. destinacija na području bivše Jugoslavije, očekujemo da će na ovoj relaciji biti putnika u oba smjera, ali isto tako i veliko sudjelovanje putnika koji preko Beograda putuju dalje, što po Europi, a konekcije postoje čak i za New York u Sjedinjenim Američkim Državama. Karte su jutros od devet sati već dostupne u prodaji, cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, a povratna karta Mostar-Beograd-Mostar je 104 eura", kazao je Rupić.

Letovi su ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Polijetanje iz Beograda je u 13:35 sati, a slijetanje u Mostar u 14:25 sati. Polijetanje iz Mostara je u 15:10 sati, a u Beograd avion stiže u 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close