Prioritet

Kordić dan počeo s komunalcima

Mostarska (ne)čistoća problem je koji godinama muči grad i koji je svojevrsno ogledalo nefunkcioniranja vlasti u posljednjem desetljeću.
Gospodarstvo / Ulaganja | 18. 01. 2022. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Čistoća Grada je najveći prioritet za sve naše sugrađane'', napisao je na Facebooku mostarski gradonačelnik Mario Kordić objavivši kako je radni dan započeo obilaskom dijela komunalnih djelatnika u Mostaru.

''Cilj susreta sa djelatnicima gradskih poduzeća je upoznavanje sa njihovim svakodnevnim izazovima uz opredijeljenost da pronađemo način kako bi usluge bile još kvalitetnije. Idućih dana planiram obići djelatnike svih gradskih poduzeća u njihovim svakodnevnim djelatnostima'', objavio je Kordić.



Mostarska (ne)čistoća problem je koji godinama muči grad i koji je svojevrsno ogledalo nefunkcioniranja vlasti u posljednjem desetljeću.

Iako je u predizbornoj kampanju za mostarske izbore svima metla bila u ruci, pitanje mostarske čistoće i upravljanja otpadom nije se pomaknulo s mjesta.

Zato je odluka o zajedničkoj komunalnoj potrošnji povukla još jedno pitanje i najave novih prijava pravosuđu jer se novac raspodijelio bez plana trošenja što se godinama zamjeralo ovom segmentu djelovanja grada.

Ove je pak godine u mostarskom proračunu za čistoću osigurano 13 milijuna KM. Evo, kako je novac raspoređen.

Kopirati
Drag cursor here to close