Ulaz u grad

Mostar: Traže se privremeni semafori - Nitko ne odgovara na pitanja

Adela Gosto zatražila je reviziju pitanja i inicijativa, jer je podnijela istu inicijativu u još u svibnju 2021. godine, a do sada nikada nije dobila odgovor.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 07. 2023. u 10:18 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Učestale nesreće nas obvezuju da učinimo sve da zaštitimo živote zdravlje i imovinu, a tromost svih nivoa vlasti smo skupo platili'', rekao je vijećnik SDP-a BiH u mostarskog Gradskom vijeću, Sanel Žuljević, predlažući privremeno rješenje za regulaciju prometa na sjevernom ulazi u Mostar.

Naime, Žuljević je na sjednici Gradskog vijeća predložio da se na raskrižju ''postave tri privremena semafora s pratećom signalizacijom koji se stavljaju tijekom izvođenja radova na putu, a koji bi tu ostali do konačnog rješavanja problema''.

Istodobno, Adela Gosto zatražila je reviziju pitanja i inicijativa, jer je podnijela istu inicijativu u još u svibnju 2021. godine, a do sada nikada nije dobila odgovor.

Naime, spomenuto raskrižje mjesto je čestih prometnih nesreća i prometnih čepova a nedavno je objavljeno kako je odabrano rješenje prema kojem bi se trebali graditi tunel i kružni tok.

Kopirati
Drag cursor here to close