Demantiranje

Mostarska ulica: Poduzeće obavilo posao, krivci su građani?

U spomenutom tekstu nije uperen prst krivnje u poduzeće niti njihovu ugovornu obvezu nego samo u činjenicu da se nakon radova na kanalizacijskom sustavu ulica još uvijek nije sanirala.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 01. 2023. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poduzeće Eccon-inžinjering d.o.o. Čapljina je završilo ugovorne radove a asfaltiranje Ilićke ulice Grad Mostar treba završiti s drugim izvođačima radova, objavila je tvrtka reagirajući na članak o nedovršenim radovima u mostarskom naselju.

''Prema ugovoru između poduzeća Eccon-inžinjering d.o.o. Čapljina i Grada Mostara imali smo ugovornu obvezu izvršiti ugradnju glavne kanalizacijske cijevi s kućnim priključcima. Potvrda da smo na vrijeme i uredno izvršili svoj dio radova je zapisnik o primopredaji radova potpisan od strane izvođača radova i drugih učesnika u navedenom ugovoru dana 16. prosinca 2022. godine'', navelo je čapljinsko poduzeće.

Naime, stanovnici spomenute ulice obratili su se portalu Bljesak.info upozoravajući na katastrofalno stanje ulice koji su, prema ranije objavljenim detaljima, počeli krajem veljače prošle godine i trebali biti dovršeni 15. kolovoza prošle godine.

Iako poduzeće iz Čapljine navodi kako im je narušen ugled, napominjemo kako u spomenutom tekstu nije uperen prst krivnje u njih niti njihovu ugovornu obvezu nego samo u činjenicu da se nakon radova na kanalizacijskom sustavu ulica još uvijek nije sanirala na što su građani upozoravali još u prosincu.

S druge strane, mostarski vijećnik, Goran Bošnjak, objavio je na Facebooku reagiranje navodeći kako su upravo građani koji su pisali pismo redakciji portala Bljesak.info krivci za produžetak radova.

''Još bi dobro bilo da je istina. Pola godine se nisu mogli usuglasiti 'spisatelji' pisma hoće li asfalt ili će čekati proširenje ceste. Što ne stavi koliko je platio priključak na kanalizacijsku mrežu. U roku koji je bio predviđen ugovorom, davno bi bilo završeno da nije bilo 'spisatelja''', naveo je Bošnjak na Facebooku.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close