Nema novca

Ništa od Bunice ove sezone!

Kordić je naveo kako još uvijek nije zatvorena financijska konstrukcija revitalizacije ovog izletišta, te da je zbog toga projekt podijeljen u tri faze.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 05. 2024. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kako su se stekli idealni vremenski uvjeti za intervenciju, odlučili smo ubrzati radove i iznaći dodatna novčana sredstva za završetak radova u što skorijem roku'', objavio je na društvenim mrežama mostarski gradonačelnik, Mario Kordić, koji je obišao Bunicu.

Kordić je naveo kako još uvijek nije zatvorena financijska konstrukcija revitalizacije ovog izletišta, te da je zbog toga projekt podijeljen u tri faze.

Facebook / Kordić u obilasku Bunice

''Ovim putem želim obavijestiti svoje sugrađane kako Bunica neće biti raspoloživa za korištenje ovog ljeta zbog radova koje smo odlučili ne prekidati kako bi se glavni dio sanacije završio do jeseni, odnosno do pogoršanja vremenskih uvjeta'', naveo je Kordić dodavši kako ga ''jako veseli kad ured zamijeni terenom i dobije uvid u stanje na našim gradilištima''.

''Premda ih imamo jako puno, Bunica kao omiljeni i dugo očekivani projekt svih Mostarki i Mostaraca napreduje jako dobro'', objavio je Kordić.

No, prije nekoliko dana građani koji žive u blizini ovog izletišta upozorili su nas kako na Bunici ne viđaju ni radnike ni radne strojeve.

Snimio čitatelj | Bljesak.info / 

Ranije je objavljeno kako se vrijednost radova inicijalne faze procjenjuje na 630 tisuća maraka. Sredstva za radove alocirana su iz projekta Mostar – Prostori koji pokreću koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva i iz proračuna Grada Mostara.

Kako je navedeno, radove će voditi tvrtka Promark d.o.o, odabrana putem javnog poziva, a završetak prve faze planiran je do 30. lipnja 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close