Lidl Mostar

Prvi mostarski Lidl - Pogledajte kako iz zraka izgledaju radovi

Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 08. 2024. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgradnja prve poslovnice njemačkog trgovačkog lanca Lidl u Mostaru napreduje, a već je vidljiva veličina ovog objekta. Ova poslovnica će se nalaziti na području nekadašnjeg Žitoprometa, u ulici Ante Starčevića, u sklopu budućeg stambenog kompleksa Project C2 Mostar.

Kao datum početka radova na tabli je naveden 15. travnja 2024. a završetak radova očekuje se 15. studenog ove godine. Izvođač radove je Herc gradnja iz Bileće, a nadzor nad radovima vrši Tomić inženjering iz Ljubuškog.

Riječ je o poslovno-prodajnom objektu "Tipizirana Lidl trgovina 109" a datum otvorenja još nije poznat.

LIDL je globalno prisutan lanac supermarketa koji se ističe svojom kombinacijom povoljnih cijena i visokokvalitetnih proizvoda. Njihove trgovine nude raznolik asortiman proizvoda, uključujući svježe namirnice, prehrambene proizvode, kućanske potrepštine i odjeću. Osim toga, LIDL često nudi i posebne akcije i promotivne ponude koje privlače mnoge kupce.

Svojim praktičnim rasporedom trgovina i pažljivo odabranim proizvodima, LIDL je postao omiljeni izbor za mnoge potrošače koji traže dobar omjer cijene i kvalitete. Kompanija se uveliko sprema za početak rada na našem tržištu. U izgradnji je nekoliko objekata, a proces zapošljavanja je u punom zamahu. Trgovina će se graditi na lokaciji gdje je nekada bio vodeće mlinsko-pekarsko poduzeće u Hercegovini i Mostaru Žitopromet, a u sklopu izgradnje novog stambeno-poslovnog kompleksa "Projekt C2" koji uključuje izgradnju dvije stambeno poslovne zgrade.

Foto: Elvis Šabić / Bljesak.info / Prvi mostarski Lidl - Pogledajte kako iz zraka izgledaju radovi

Što se tiče druge poslovnice u gradu na Neretvi, neslužbeno, ona bi trebala biti na području bivše Fabrike duhana na adresi Maršala Tita 237.

Prema najavama, Lidl će imati trgovine širom Bosne i Hercegovine i trebale biti u svim mjestima koja imaju više od 30 tisuća stanovnika, a planira investirati oko milijardu KM i zaposli oko dvije tisuće ljudi.

Lidl je u Bosni i Hercegovini registriran još 2021. godine, a u razdoblju do danas njemačka kompanija je angažirala više od 100 radnika, a osnivački kapital kompanije iznosi 284,5 mil KM, odnosno preko četvrtine milijarde maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close