Završna faza

Stiže asfalt: Mostarska ulica bit će zatvorena u subotu

Ovim radovima će u potpunosti biti obustavljen promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV tijekom cijelog dana.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 05. 2024. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 18. svibnja 2024. godine planiramo započeti ugradnju habajućeg sloja asfalta u Ulici kralja Petra Krešimira IV od stadiona do Ulice dr. Petra Rizza, priopćeno je iz tvrtke HP Investing.

Kako navode, ovim radovima će u potpunosti biti obustavljen promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV tijekom cijelog dana.

Podsjetimo, prometovanje Ulicom kralja Petra Krešimira IV od subote 13. travnja pušteno je u promet u oba smjera.

U četvrtak 4. travnja postavljen je završni, habajući sloj asfalta na dionici od zgrade Spajalica do stadiona HŠK Zrinjski.

Istaknimo i to kako su stanovnici Ulice kralja Petra Krešimira IV "vodili borbe" s nepropisno parkiranim automobilima čiji su vlasnici radove u ulici shvatili kao besplatan parking.

Isti problem imali su i djelatnici Komunalnog koji nisu mogli propisno obavljati svoj posao, pa su stanovnici, pored nemogućnosti prilaska vlastitim stanovima udisali i nesnosan smrad koji se širio zbog nakupljenog smeća.

Inače, Ulica kralja Petra Krešimira IV mjesecima je gradilište u dužini 136 metara i prvi radovi, iako bez jasne oznake na gradilištu, su trebali biti dovršeni do konca veljače, a druga faza radova bio je 60 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close