Kolekcija

Vaše rupe: Još jedan rekord u Mostaru

Nakon one koja slavi deseti rođendan i one koja datira još iz prošlog stoljeća, i ova je rupa rekorder.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 06. 2024. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanari Ulice kraljice Katarine upozorili su nas kako je rupa u njihovoj ulici još uvijek netaknuta iako smo o njoj pisali još u veljači 2019. godine.

''Stanje je i danas isto'', kažu nam stanari potaknuti našim pozivom Mostarcima da nam šalju rupe koje godinama nitko ne sanira.

Nakon one koja slavi deseti rođendan, kraljevske rupe i one koja datira još iz prošlog stoljeća, i ova je rupa rekorder.

''Godinama stanari pokušavaju bezuspješno ishoditi asfaltiranje ovo dijela ulice. U ovu ulicu, od useljenja u zgrade 1964. godine, nijedna razina vlasti nije uložila niti jednu marku'', napisali su tada stanari.

Podsjetimo, u nedavnom izvješću pravobraniteljstva u Mostaru navedeno je kako sve više građana Mostara traži odštete zbog štete na automobilima koje su nastale zbog rupa na cesti.

Mostarski pravobranitelji upozoravaju kako su ovakvi zahtjevi ''očigledno posljedica neblagovremene reakcije na krpanju istih'' te da je to posljedica ''nepostojanja ophodnje za nadzor prometnica lokalnih i nekategoriziranih puteva''.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close