Omiljeni Frozen

Disney obznanio: Stiže "Snježno kraljevstvo 3"

Disneyjev film "Snježno kraljevstvo 3" najavljen je za 2027. godinu, a prvi pogled na ono što nas očekuje otkrila je kreativna direktorica Disneya, Jennifer Lee pokazavši scenu u kojoj vidimo Annu i Elsu.
Kultura / Film TV | 11. 08. 2024. u 07:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obožavatelji animiranih filmova bit će oduševljeni novostima iz Disneyja. Naime, ta produkcijska kuća predstavila je nekoliko novih trailera i to za dobro poznate priče.

Tako smo dobili prve poglede na "Mufasu: Kralja Lavova", prequel koji će pratiti rane godine omiljenog lava, "Moanu 2", nastavak koji prati nove avanture omiljene heroine i njezine obitelji, a otkriven je i detalj iz trećeg nastavka "Snježnog kraljevstva" za koji ćemo pak se načekati - stiže tek 2027. godine.

Došlo je vrijeme da napravimo snjegovića - treći put. Jedan od najpopularnijih Disney filmova proteklog desetljeća vraća se pod vodstvom svoje ledene princeze - Else, piše Gloria

Disneyjev film "Snježno kraljevstvo 3" najavljen je za 2027. godinu, a prvi pogled na ono što nas očekuje otkrila je kreativna direktorica Disneya, Jennifer Lee pokazavši scenu u kojoj vidimo Annu i Elsu.

U nove avanture i ovoga puta vodit će nas glasovi originalne postave pa nas tako očekuju Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Josh Gad (Olaf) i Jonathan Groff (Kristoff).

Osim što je Lee otkrila kada možemo očekivati treći nastavak, dala je naslutiti i da to neće biti kraj serijala jer je izjavila kako su nakon drugog nastavka ostala brojna otvorena pitanja na koja će se odgovori morati dati kroz još dva filma.

Iako nije eksplicitno najavila da nam stiže i četvrto "Snježno kraljevstvo", sve se čini da na njega možemo računati.

Prvi film "Snježno kraljevstvo" debitirao je u kinima 2013. godine i bio je inspiriran klasičnom bajkom "Snježna kraljica," koju je napisao Hans Christian Andersen.

Film je odmah postao blockbuster i zaradio 1,28 milijardi dolara na globalnoj razini. Nakon izlaska, bio je peti film s najvećom zaradom svih vremena, a sada zauzima 22. mjesto.

Izuzetno zarazne pjesme iz "Snježnog kraljevstva", poput "Do You Want to Build a Snowman?" i dobitnika Oscara "Let It Go" osigurale su soundtracku da se do lipnja 2016. godine proda u više od 4,1 milijun primjeraka i prikupi više od 51 milijun streamova.

Film je također osvojio Oscara za najbolji animirani film.

Kopirati
Drag cursor here to close