Druga sezona

Hoće li omiljena serija dobiti nastavak?

Posljednje informacije sugeriraju kako će se poznati streaming servis odreći svoje najuspješnije serije, koja je po gledanosti s trona skinula i Stranger Things.
Kultura / Film TV | 06. 01. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija Wednesday jedan je od najomiljenijih Netflixovih naslova u protekloj godini. Priča o osebujnoj članici obitelji Adams u kratkom je roku stekla niz obožavatelja, koji već sada nestrpljivo čekaju drugu sezonu.

Ali, posljednje informacije sugeriraju kako će se poznati streaming servis odreći svoje najuspješnije serije, koja je po gledanosti s trona skinula i Stranger Things, prenosi Journal

Naime, sudbina druge sezone je neizvjesna jer je produkcijska tvrtka Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) potpisala veliki ugovor s još jednim streaming servisom. Njihovo spajanje s Amazonom nagoviješta kako bi druga sezona premijerno mogla biti prikazana na platformi Prime Video.

Vijest o preuzimanju još treba bitni službeno potvrđena. Ipak, tračak nade o tome da ćemo Wednesday ipak moći gledati na Netflixu dale su informacije kako Amazon ne planira sav sadržaj MGM-a učiniti ekskluzivnim za Prime Video, što Netflixu ostavlja mogućnost da omiljenu mračnu komediju zadrži na svojoj platformi.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno – drugu sezonu željno isčekujemo!

Kopirati
Drag cursor here to close