VIDEO

Kažu da je ovo najbolji filmski poljubac: "Kemija se može rezati nožem"

"Kemija se može rezati nožem", zaključak je koji su donijeli brojni gledatelji već nakon prve epizode unatoč tomu što su razlike u njihovim životnim stilovima i uvjerenjima ogromne.
Kultura / Film TV | 03. 10. 2024. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Allie i Noah u "Bilježnici", Rose i Jack u "Titanicu", Hannah i Jacob u filmu "Ta luda ljubav"... Svi su nam oni ostali u sjećanju po sočnim poljupcima koji su postali kultni simboli strasti na malim ekranima.

Tom se popisu pridružio još jedan filmski poljubac, koji je čak i u scenariju opisan kao najbolji poljubac na svijetu, prenosi Zadovoljna.hr

A imali smo ga priliku vidjeti u novoj Netflixovoj seriji Nobody Wants This, koja je premijerno prikazana prije nekoliko dana, a još uvijek čvrsto drži prvo mjesto na listi najgledanijih serija u regiji.

U seriji glume Adam Brody kao Noah Roklov, svježe razvedeni rabin te Kristen Bell kao Joanne, opuštena voditeljica podcasta o seksu.

"Kemija se može rezati nožem", zaključak je koji su donijeli brojni gledatelji već nakon prve epizode unatoč tomu što su razlike u njihovim životnim stilovima i uvjerenjima ogromne.

Video: Joanne and Noah

Tu je tvrdnju potvrdila scena njihova prvog poljupca.

Nakon što su jedno drugome rekli da bi ipak trebali ostati prijatelji, poljubac je još uvijek visio u zraku. Noah tada odlučno spušta Joannein sladoled na pod i traži od nje da odloži torbu, stavlja ruku na njezin obraz i strastveno je poljubi.

Kreatorica serije Nobody Wants This Erin Foster rekla je da je htjela napraviti još jedan nezaboravni filmski poljubac, a glumački par priznao je da je to najbolji poljubac na ekranu koji su ikad snimili.

S njima su se složili i fanovi diljem svijeta, koji su naglasili da je upravo ta scena popularizirala novu Netflixovu seriju.

Kopirati
Drag cursor here to close