Vrhunski sadržaj

Lupino, Popović i Mandich: Radionice i druženje na 25. Mediteran Film Festivalu

Uz vrhunski filmski sadržaj 25. Mediteran Film Festival ponudit će i zanimljiv dodatni program.
Kultura / Film TV | 02. 10. 2024. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz vrhunski filmski sadržaj 25. Mediteran Film Festival ponudit će i zanimljiv dodatni program nastao u suradnji s Uredom Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

U utorak 8. listopada desk Kreativne Europe BiH održati će radionicu za pripremu uspješnih projekata za pozive Programa Kreativne Europe. Radionica će započeti u 14 sati u hotelu Park kratkim predstavljanjem rada bh. deska Kreativne Europe, a nastavit će se prezentacijom programa Kreativna Europa s naglaskom na proces apliciranja i specifičnosti poziva programa.

U srijedu 9. listopada u širokobriješkoj Narodnoj knjižnici poznati hrvatski umjetnički fotograf, kipar i slikar Stephan Lupino održati će Forum za mlade na temu ''Art fotografija u digitalno doba''.

Dan nakon, četvrtak 10. listopada, slijedi još jedno zanimljivo druženje. Forum za mlade, u jutarnjim satima u prostorijama Akademije likovnih umjetnosti, održat će slikar i pisac Dimitrije Popović.

Posljednji u nizu zanimljivih druženja, na ovogodišnjem Mediteran Film Festivalu, biti će na temu ''Utjecaj pop glazbe na filmsku industriju''.

Naime, u četvrtak 10. listopada u popodnevnim satima u Narodnoj knjižnici, predavanje će održati Tony Mandich, čovjek koji je punih 30 godina bio potpredsjednik diskografske kuće Atlantic Records i koji je surađivao s najvećim pop-rock zvijezdama.

Detaljan raspored svih događanja možete potražiti na službenim festivalskim stranicama.

Kopirati
Drag cursor here to close