Jedinstven događaj

Budući holivudski glumci na 'Reviji Dječjeg dramskog stvaralaštva' u Mostaru

Kultura / Flash | 13. 06. 2015. u 09:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 12. lipnja u Galeriji kraljice Katarine Kosače u organizaciji Narodne knjižnice HNŽ uspješno je završena prva Revija dječjeg dramskog stvaralaštva. Svoje umijeće je pokazalo pet dramskih sekcija iz mostarskih osnovnih škola koje su se prijavile na ovaj jedinstveni događaj.

Večerašnjim programom Druženje dramskih sekcija u fokus se stavio značaj dramskog rada u odgojnom i formativnom procesu gdje djeca i voditelji sekcija imaju priliku da pokažu svoja dostignuća, ali i da uče jedni od drugih.

‘’Nadamo se da će ova smotra dječjeg stvaralaštva poslužiti kao dobar putokaz u daljnjem radu, ali i kao nadahnuće za neke nove buduće podvige. Od nas, vaših knjižničara, uvijek ćete rado dobivati pomoć i podršku’’, poručili su iz Narodne knjižnice HNŽ Mostar.

„Bilo je predivno, ne sumnjam da su među vama i budući holivudski glumci! Nastavite biti tako predivni, duhoviti i nasmiješeni! Posebne zahvale voditeljima sekcija na trudu, mašti, kreativnosti i važnoj činjenici da su vaše djetinjstvo učinili sretnijim i ispunjenijim. Vjerujem da će i drugi prepoznati vaš rad, trudi i upornost. Veliko hvala djeci, roditeljima i voditeljima sekcija iz Ravnog, Pologa i Mostara koji su nas počastili svojim sudjelovanjem i iskreno se nadam da će iduće godine biti još više sudionika iz drugih škola“, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close