Zukva u Mostaru

Divanhana najavljuje koncert u Mostaru – 28. travanj Narodno pozorište Mostar

Kultura / Flash | 29. 03. 2016. u 08:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon rasprodanih koncerata u Zenici, Brčkom, Beogradu, Banja Luci, bosanskohercegovački bend Divanhana nastavlja sa koncertnim aktivnostima te će pored velikih europskih scena u Berlinu, Munchenu, Stuttgartu, Beču, Frankfurtu, posjetiti i Narodno pozorište u Mostaru, 28. travnja sa početkom u 19 sati.

"Sjećam se našeg prvog i jedinog koncerta u Mostaru, na nekada veliki i važan praznik Dan mladosti. Svirasmo u Abraševiću 25. svibnja 2013. godine i to su zaista bili jedni od prvih koraka benda. Publika je bila srčana, puna podrške i zaista će koncert u Mostaru oduvijek odjekivati negdje u uspomenama koje bend iza sebe nosi. Naša trenutna turneja “Zukva 2016” već je uveliko u zamahu, te iza nas su sjajni koncerti u Zenici, Brčkom, Beogradu i Njemačkoj a sada nastavljamo dalje sa koncertiranjima širom Europe da bi se nakon toga opet vratili kući; publici u, Banja Luci i Mostaru. Imamo zaista mnogo toga novoga pokloniti u odnosu na prošli koncert u vašem divnom gradu; tu je naša nova pjevačica Naida Čatić, novi album “Zukva”, novi repertoar i jedna sasvim nova energija", rekao je za Bljesak.info pijanist benda Neven Tunjić.

Ulaznice za koncert već su od danas dostupne u prodaji na biletarnici Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 9 do 14 sati.

Rezervacije možete izvršiti na broj telefona: 036 550 128 ili na e-mail: marketing@npm.ba

Medijski pokrovitelji koncerta su portal Bljesak.info i Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close