Posušje

Gimnazijalci izvode predstavu ''Tko si ti?''

Kultura / Flash | 15. 10. 2015. u 13:10 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posuški gimnazijalci ponovno će u subotu, 17. listopada, s početkom u 19 sati, u kinodvorani u Posušju izvesti predstavu ''Tko si ti?''.

Tri tjedna nakon premijere zbog velikog zanimanja publike koja nije mogla ući u kinodvoranu, predstavu će izvesti drugi put posuškoj publici te naglašavaju kako je u Posušju više neće izvoditi, pa i zato pozivaju sve one koji nisu mogli ući prvi put da dođu sada, kao i one kojima se predstava svidjela da je još jednom pogledaju, a uskoro kreću s pripremom nove predstave.

Nastojali smo "produžiti život" legendarnim likovima našeg proslavljenog autora Milana Begovića iz drame "Bez trećega", Gigi Barićevoj i njezinom suprugu Marku, pridruživši im i neke posve nove likove, kazali su o predstavi njezini akteri, a to su: Marija Bešlić u ulozi Gige Barić, Dario Mihalj u ulozi Marka Barića, Vinko Čutura u ulozi dr. Freda Mužinića, Andrea Kukić u ulozi Lorene Antičević, David Bakula u ulozi Zlatka Antičevića, Jelena Jukić u ulozi inspektorice Ane Plavčić, Josip Čutura u ulozi odvjetnika Grgura Juratovića, Jana Čamber u ulozi služavke Magde, Ivana Penava kao narator.

Predstavu su režirale profesorice ove gimnazije Jasminka Petric i Marija Vučić, a tekst su napisali Jozo Kolobarić i prof. Jasminka Petric.

Na gostovanje s ovom predstavom pozvani su u Livno, Tomislavgrad, Neum, Grude i Zagreb.

Ulaz na predstavu je 2 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close