by Dasha Gajic

Knjiga o 'Street Style fotografiji' predstavljena u Mostaru

Kultura / Flash | 25. 06. 2016. u 10:16 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Street Style Banja Luka by Dasha Gajic'', knjiga posvećena street style fotografiji, predstavljena je u petak 24.lipnja, u organizaciji udruge Arheon, publici u Mostaru.

Uz autoricu, prve knjige u regiji koja je posvećena street style fotografiji, u maloj dvorani HKD Kosača o knjizi su govorili predsjednica udruge Arheon, Vedrana Tutiš, te Saša Šantić, profesor likovne umjetnosti na UWC-u.

Autorica knjige, Draga ''Daša'' Gajić rođena je 1988. godine u Banjoj Luci. Pokrenula je 2012. godine blog Street Style Banja Luka by Dasha Gajic, prvi blog u Banjoj Luci i Bosni i Hercegovini posvećen street style fotografiji.

Za dvije godine blog je postao veoma uspješan ne samo lokalno, nego i na međunarodnoj razini. Pored bloga, Dašin rad je objavljivan u The Guardian, Push it Magazine, Opus Mag, Urban Fieldnotes, itd. Blog Street Style Banja Luka by Dasha Gajic dobio je brojne nagrade i priznanja: najbolja street style fotografija u 2013. godini (međunarodno natjecanje Best of Street Style), 1. mjesto na studentskom fotografskom natjecanju Sveučilišta u Oslu, te je uvršten na listu najboljih street style blogova na svijetu (Street Style News).

Kopirati
Drag cursor here to close