Povrat novca

Kosača: Otkazana predstava 'Djevojka koja nestaje'

Kultura / Flash | 28. 01. 2015. u 09:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava 'Djevojka koja nestaje' Teatra Susret koja je bila najavljena za sutra, 29. siječnja 2014. u 19 sati, u sklopu Kosačinog Tjedna kulture, odgađa se zbog smrti majke glavne glumice Ivane Gudelj.

Građani koji su kupili ulaznice mogu dobiti povrat novca na info pultu Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u terminima prodaje ulaznica: 10-13 i 16-19 sati.

Ostali sadržaji Tjedna kulture održat će se kako je planirano.
Tako će promocija romana Ankice Tomić pod nazivom 'Damen kapric' poznatijeg i kao Ženska mušica biti će održana 30. siječnja u 19 sati. Ovaj popularni roman široj publici je zanimljiv zbog ljubavne tematike, povezanom s uvijek zanimljivim kriminalističkim elementima. Bavi se odnosima hrvatskih parova, s naglaskom na vječitu inspiraciju likom svekrve.

Dan poslije, 31. siječnja u 19 sati, otvorit će se i jedna renomirana izložba 'Tijelo' koja će biti otvorena do 4. veljače. Riječ je o izložbi koja prikazuje 18 intrigantnih fotografija ženskih aktova . Mlada autorica Lili Zaneta iz Splita, dvije godine zaredom je nagrađivana kao najbolja hrvatska fotografkinja.

Kopirati
Drag cursor here to close