HPD PRENJ 1993

Ljubitelji Prenja pozvani na promociju knjige ''Na visovima Prenja''

Kultura / Flash | 17. 02. 2016. u 07:36 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HPD Prenj 1933 Mostar organizira 17. veljače u 19 sati u prostorijama HGSS-a u Mostaru promociju knjige ''Na visovima Prenja''.

''Knjiga je djelo Kenana Husremovića, planinara kojemu se dogodio Prenj i koji je to kroz fotografije i priče želio zabilježiti za one neke buduće koji će dolaziti u krilo Prenju i kojima će se Prenj, ako ga budu voljeli i osluškivali, dogoditi još intenzivnije'', priopćeno je iz HPD Prenj 1933.

U knjizi su objedinjeni dnevnički zapisi autora sa njegovih planinarskih tura po Prenju. Posebnu vrijednost imaju mnogobrojne panoramske fotografije i topografska karta na kojoj su ucrtani planinarski putevi, lovačke i pastirske staze kojima je autor prošao za vrijeme svog boravka na Prenju.

Knjigu će predstaviti recenzent Edin Durmo, glavni odgovorni urednik Braco Babić, te autor Kenan Husremović.

Knjiga ''Na visovima Prenja'' tiskana je u boji na “kunstdruck” bijelom papiru 135g i ima 158 stranica na kojima su prikazane mnoge fotografije od kojih posebno mjesto zauzimaju 30 panoramskih fotografija i 2 topografske karte Prenja s ucrtanim planinarskim putevima i stazama kojima je autor prošao. Format knjige: širina 29,7 cm x visina 19,8 cm; Korice: tvrdi uvez i šivano. Tiraž: 1000 primjeraka.

Cijena knjiga je 40,00 KM, a na promociji će knjiga biti dostupna po cijeni od 35,00 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close