Komedija

''Miris lovine'' u Čitluku

Kultura / Flash | 11. 10. 2016. u 13:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kazalište Moruzgva iz Zagreba sinoć se u Hotelu Brotnjo, pred broćanskom publikom, predstavilo izvedbom hit predstave „Miris lovine“.

Autorica komedije „Miris lovine“ je američka suvremena autorica Michele Lowe, a predstavu u kojoj igraju Barbara Nola, Nataša Dangubić i Lada Bonacci režirala je Franka Perković. Organizator izvedbe predstave Miris lovine u Čitluku bio je Kulturno-informativni centar Čitluk, piše Čitluk.ba.

Radnja predstave počinje pripremama za uobičajeni sastanak tri bračna para koji se održava jednom mjesečno. Nicky (Nataša Dangubić), Debra (Barbara Nola) i Molly (Lada Bonacci), te njihovi supruzi već se godinama sastaju na večerama.

Ovakve večere obično završe očekivano, no ne i ovaj put kada se ispostavi da su sva tri braka na rubu propasti.

Jedan suprug optužen je za pronevjeru, drugi je patološki ljubomoran, a treći je preljubnik, tako da se naizgled savršeni brakovi raspadaju u komadiće dok muževu u sobi igraju mini-golf a žene iskreno razgovaraju u kuhinji.

Posve neočekivano Nicky, Debra i Molly dobile su priliku da jednim potezom riješe svoje probleme, odnosno da donesu odluku hoće li osloboditi svoje muževe iz velike hladnjače i nastaviti po starom ili će riješiti svoje obiteljske problem zauvijek.

 

Kopirati
Drag cursor here to close