Vedar duh

Mostarski Magazin Vedrina raspisao natječaj za najvedriju osobu

Kultura / Flash | 17. 03. 2015. u 15:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magazin za turizam, zdravlje, ekologiju, kulturu življenja i pozitivizam Vedrina iz Mostara, organizirao je natječaj za svoje čitatelje i poklonike vedrih tema u kojem ih poziva nominirati neke ljude koje poznaju ili neke javne
osobe za koje misle da šire optimizam, imaju vedar duh, jednostavno zrače pozitivizmom. Kroz svoje nastupe, toplinu, prijateljski pristup, omiljenost i ugodnu osobnost, osobe koje se nominiraju mogu biti svih dobnih skupina. Čitatelji koji nominiraju također će biti nagrađeni.

Dodijelit će se više nagrada, a u izboru će sudjelovati i čitatelji. Ako imate nekoga u svojoj blizini za koga mislite kako zaslužuje biti nagrađen za svoj pozitivizam, pošaljite nominaciju na e-mail: vedrina2@gmail.com.

Magazin Vedrina je nedavno objavio svoje deveto izdanje koje se besplatno može preuzet u Mostaru ili dobiti na kućnu adresu diljem BiH.

Čitatelji iz inozemstva mogu zatražiti digitalno izdanje koje će im uredništvo rado poslati na e-mail. Vedrina u devetom izdanju donosi pregršt tema o zdravlju i kulturi življenja. Osvrt na probleme s glutenom, ispravnu tjelovježbu, zdrav pristup prehrani i životu.

Ljekovita hrana Hercegovine glavna je tema ovoga broja, dok se primjeri uspješnih mladih sportaša i djece pjesnika ističu među pozitivnim i poticajnim temama. Tu su i neka putovanja, preporuke za ekološke automobile, reportaže s kulturnih događaja diljem Hercegovine, kao nekoliko kupona s popustima za uljepšavanje tijela i poboljšanje zdravlja koji čitatelji mogu iskoristiti, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close