5. studenoga

Radionica "Kultura javnog istupanja" Mostarskog teatra mladih 1974

Kultura / Flash | 04. 11. 2015. u 11:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Centra za dramski odgoj i Mostarskog teatra mladih 1974 u četvrtak, 5. studenoga, održat će se radionica "Kultura javnog istupanja".

Do kraja godine planirane su još četiri radionice, radionica "Kultura javnog istupanja" održat će se još dva puta, te po jednom radionice "Osnove forum teatra" i "Forum teatar za školu bez nasilja", priopćeno je iz Mostarskog teatra mladih 1974.

Također, na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarskog teatra mladih 1974 u četvrtak, s početkom u 18:30 sati, bit će izvedena predstava "Morska priča", u režiji Amre Prutine, dok će ista predstava biti izvedena i u petak, 6. studenoga, u Osnovnoj školi Gubavica u okviru akcije "Umjetnost je pravo svih, a ne privilegija stanovnika u centrima".

U petak, na Memorijalnoj sceni 2532, s početkom u 20 sati, na rasporedu je predstava "Presuda: Tiha likvidacija", autorski projekt Seada Đulića. Autor otvoreno, bez zadrške i dlake na jeziku, govori kako je preživio pokušaje likvidacije i tko mu je smjestio, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close