Putovanja

Svjetska putnica na biciklu stiže u Mostar

Kultura / Flash | 21. 06. 2016. u 06:36 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Nomad (Knjiga 1)' je prva knjiga u ediciji koja će u romansirano-putopisnoj formi pratiti ovo sada već epsko putovanje i, ujedno, autoričin način života. 'Nomad 1' govori o dvomjesečnom pedalanju kroz Tursku u ožujku i travnju 2012.

Snežana Radojičić je po struci profesor književnosti, a po vokaciji pisac i putnik. Od 2011. putuje biciklom oko svijeta, živeći kao digitalni nomad, uglavnom od pisanja.

Prije puta objavila je kratki roman 'Dok su duše lutale' (1994.), kao pobjednik na jugoslovenskom najprestižnijem natječaju za prvu knjigu – Matice srpske, i zbirku priča 'LP – lične priče' (2005.).

Od početka svog puta, objavila je roman 'Zakotrljaj me oko sveta' (2014.), putopisnu knjigu 'Preko Himalaja i Gobija' (2015.) i dva priručnika: 'Vodič za putovanja biciklom' i 'Priručnik za kampovanje' (2015.).

Radi promocije nove knjige, autorica je nakratko prekinula svoje putovanje i dolazi na Balkan. Ovih dana radi promocije novog izdanja navratit će u nekoliko bh. gradova, pa vas pozivamo da dođete.

Knjiga je promovirana u Bijeljini i Tuzli, večeras je promocija zakazana u Brčkom, dok će 22. lipnja gostovati u Banja Luci. Slijede Gradiška (23. lipanj), Zenica (24. lipanj), Sarajevo (25. lipanj), Mostar (26. lipanj - Amfiteatar Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta od 18 sati).

Fotografije s njenih putovanja možete pogledati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close